• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 28 Martie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 24 Noiembrie , 2014

Un nou brand la Ferma Zootehnică: MARA… MUUU

Deşi pare micuţ, noul magazin, prin soluţiile de aranjare, prin modalitatea de prezentare a cărnurilor şi produselor din carne, face faţă unui flux mărit de clienţi.

Florin Lazăr lucrează în domeniu de zeci de ani şi este în momentul de faţă cel mai mare fermier al nordului. Omul de afaceri băimărean a dorit să vină în întâmpinarea clienţilor cu produse de calitate la un preţ scăzut, ceea ce a şi reuşit în anii din urmă. Florin Lazăr a depăşit concurenţa prin produsele comercializate, dar mai ales prin inteligenţa dovedită în dezvoltarea firmei, o societate cu un specific greu de gestionat. Producţia de alimente poate fi riscantă dacă nu eşti conectat tot timpul la nou, la cerinţele pieţei, la raportul preţ-calitate. Florin Lazăr a dezvoltat ferma proprie, adică creşte porci, păsări şi bovine şi de mai mulţi ani nu a mai apelat la importuri de carne. El vrea să ofere doar carne de calitate, de aceea a investit mult în animale din cele mai performante, calitativ şi cantitativ.

De mai mulţi ani, Florin Lazăr doreşte să introducă în consumul obişnuit al maramureşenilor carnea de vită, o carne mai puţin preţuită la noi în ţară, în raport cu consumul de carne de porc şi de pasăre. În acest sens, a fost deschis şi acest nou magazin, specializat într-o mare măsură pe carne de vită şi produse din carne de vită. Muşchi, vrăbioare, antricot, carne maturată şi multe alte produse ce îţi iau ochii sunt în galantarele noului magazin. Culoarea roşu aprins al cărnii, semn de prospeţime şi calitate, te îndeamnă să cumperi, să consumi un soi de carne foarte bun şi mai sănătos decât alte asemenea „ispite culinare”. 

 

Magazinul este situat pe bulevardul Bucureşti, în capătul înspre Rivulus. La deschidere a fost prezent Florin Lazăr, iar băimărenii au aşteptat cu interes deschiderea noului magazin.

 
 
   

„Societatea noastră pune punct unui proiect început în urmă cu şapte ani prin deschiderea celui de-al 21-lea magazin. A fost un proiect regional, iar acum aducem un nou brand al societăţii, respectiv Mara Muuu. Acest magazin şi societatea noastră va aduce prin acest brand o uniune a tuturor producătorilor din judeţ, atât de produse lactate, carne de porc, pasăre, dar mai ales carnea de bovine, ceva specific nordului ţării. Este un magazin nou, face parte din grupa magazinelor specializate în care vrem să aducem spre consumatorul final carne de bună calitate, o carne născută şi crescută în judeţul Maramureş. De remarcat este faptul că în ultimii trei ani de zile societatea noastră nu a mai apelat la importuri de carne, întrucât am făcut contracte cu producătorii locali, iar prin punctele de colectare pe care le avem am sprijinit producţia de carne din judeţ, dar şi în zonele limitrofe.

De asemenea, în ultimii trei ani am introdus în reţetele de fabricaţie în totalitate carne, excluzând orice înlocuitori alimentari.

Ca şi noutate, la acest magazin este sortimentul mult mai bogat de produse din carne de vită, de altfel sloganul magazinului este consumaţi mai multă carne de vită. Această carne provine de la vitele crescute de firma noastră, iar pentru completare preluăm şi bovine de la producători locali”, a spus Florin Lazăr, administratorul SC Ferma Zootehnică.

 
 

„Societatea noastră pune punct unui proiect început în urmă cu şapte ani prin deschiderea celui de-al 21-lea magazin. A fost un proiect regional, iar acum aducem un nou brand al societăţii, respectiv Mara Muuu. Acest magazin şi societatea noastră va aduce prin acest brand o uniune a tuturor producătorilor din judeţ, atât de produse lactate, carne de porc, pasăre, dar mai ales carnea de bovine, ceva specific nordului ţării. Este un magazin nou, face parte din grupa magazinelor specializate în care vrem să aducem spre consumatorul final carne de bună calitate, o carne născută şi crescută în judeţul Maramureş”.

Florin Lazăr

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.