• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Marţi , 23 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 28 Octombrie , 2014

UAC Europe, un lider puternic

Universal Alloy Corporation Europe este un lider care îşi demonstrează capabilităţile în fiecare an. Dovadă stau instituţiile de prestigiu şi locurile fruntaşe ocupate în topurile judeţene şi naţionale ale firmelor.

 

O companie serioasă, care se ţine de cuvânt, în care respectul, calitatea şi profesionalismul sunt literă de lege. În această perioadă au loc două evenimente importante, care dau măsura valorii afacerilor din România: Topul naţional al firmelor şi Topul judeţean al firmelor din Maramureş. La ambele competiţii, UAC Europe ocupă locuri pe podium, deja de ani buni.   

 

La nivel judeţean, UAC Europe este lider de ani buni în domeniul său de activitate. În acest an însă, odată cu Topul firmelor, s-a organizat a II-a ediţie a evenimentului „Zilele firmelor maramureşene”, de către Consiliul Judeţean Maramureş, Primăria Băii Mari şi Camera de Comerţ şi Industrie Maramureş, sub patronajul Instituţiei Prefectului judeţului Maramureş.

În cele trei zile ale manifestării, participanţii au putut lua parte la un seminar cu tema „Prezent şi viitor, viitorul însemnând următorul ciclu bugetar al UE 2015 (2014) – 2020”, apoi Top-ul firmelor maramureşene 2013, ediţia a XXI-a, dar şi Fabricat în Maramureş, expoziţia firmelor de Top din domeniile producţiei şi serviciilor.

Ca de fiecare dată, conform informaţiilor furnizate de către Camera de Comerţ şi INDUSTRIE Maramureş, scopul organizării evenimentului este de a cunoaşte starea economiei locale şi de a identifica posibilităţi de dezvoltare a economiei judeţului Maramureş în contextul dezvoltării economiei la nivel naţional.

 

Topul Firmelor din Judeţul Maramureş a ajuns în acest an la ce-a de-a XXI-a ediţie, şi a premiat cele mai bune companii maramureşene care în această perioadă dificilă au reuşit să răzbată şi să înregistreze rezultate economice deosebite, evident, şi UAC Europe a ocupat din nou locul I în domeniul său de activitate şi nu doar la nivel judeţean, ci şi naţional.

 

Printre speakerii seminarului „Prezent şi viitor, viitorul însemnând următorul ciclu bugetar al UE 2015 (2014)-2020” s-a numărat şi Kinga Rădulescu Szabo, managerul de resurse umane ale UAC Europe, care a declarat că: „Se spune că un vis pe care îl ai singur rămâne doar un vis, un vis pe care îl ai alături de ceilalţi, devine realitate. În anul 2009, odată cu demararea investiţiei UACE în Dumbrăviţa, a început să se contureze visul numit dezvoltare şi implicare în comunitate. Şi, pentru că acestui vis i s-au alăturat angajaţii companiei, partenerii şi comunitatea locală, el a devenit posibil, a devenit realitate. Şi, mai mult, de 5 ani, creşte tot mai mult. Numai anul trecut, numărul angajaţilor s-a mărit cu peste 200 de persoane, iar astăzi, avem peste 700 de angajaţi. Iar UAC Europe nu a însemnat numai un loc de muncă pentru cei aproape 600 de oameni, ci şi o oportunitate extraordinară de dezvoltare profesională, într-un mediu competitiv şi, totodată, bazat pe respect reciproc şi seriozitate.

 

Şi cifra de afaceri a crescut în fiecare an, ajungând, în 2013 la 37 milioane Euro. În fiecare an, performanţele companiei şi ale angajaţilor săi au fost răsplătite prin premii speciale naţionale şi internaţionale, dintre care aş aminti desemnarea ca cel mai bun producător pentru Airbus. Dezvoltarea noastră a însemnat şi dezvoltarea comunităţii locale. Asociaţia Nemus şi UAC Europe s-au implicat în toate sectoarele de activitate, dezvoltând activităţi şi proiecte benefice pentru dumbrăviceni, în parteneriat cu primăria, şcoala, bisericile, asociaţiile şi comunitatea locală, în toate domeniile de activitate: învăţământ, cultură, mediu, spiritualitate, sănătate etc. Iar acest parteneriat va continua.

 

Pentru noi, această dezvoltare rapidă şi totodată durabilă, înseamnă confirmarea încrederii care ne-a fost acordată. Înseamnă confirmarea faptului că UAC Europe este un lider, nu doar prin numărul de locuri de muncă create şi cifra de afaceri, ci, mai ales, prin seriozitate, profesionalism şi viziune. Am demonstrat că ne ţinem de cuvânt. Iar acest vis continuă cu încă o etapă de dezvoltare, pe care am început-o deja şi care înseamnă deschiderea a trei noi secţii: maşini cu comandă numerică, tratarea suprafeţelor pentru produsele noastre şi asamblare. Acest lucru va însemna 200 de noi locuri de muncă şi un viitor mai bun pentru comunitatea locală. Investiţiile viitoare sunt estimate la 15 milioane de Euro în acest an, la care se adaugă 10 milioane de euro anul viitor şi 4 milioane de Euro în 2016. Este o etapă de consolidare a poziţiei noastre de lider şi transpunerea în realitate a viziunii pe care compania a avut-o încă de la demararea investiţiei din Dumbrăviţa.

 

Vă mulţumesc, în numele întregii echipe UACE, pentru încrederea şi distincţia acordată şi, vreau să spun, la fel ca de fiecare dată când ne-a fost decernat un astfel de premiu, că meritul este al întregii noastre echipe, al tuturor angajaţilor noştri, pe care doresc să-i felicit cu această ocazie şi să le mulţumesc. Datorită lor, acest vis numit dezvoltare durabilă, onestă, eficientă, a devenit realitate şi, cu ajutorul lor, suntem convinşi că nu se va opri aici!”

 
UAC Europe ocupă locul 1 pentru:
Domeniul: INDUSTRIE,

 

Grupa: Producţia metalelor preţioase şi a altor metale neferoase

Categoria: Întreprinderi Mari în Topul Naţional al Firmelor din Romania, ediţia a XXI-a, 2014.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.