• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 25 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 4 Aprilie , 2014

UAC Europe, sponsor oficial la evenimentul „Luna aviaţiei” din Cluj Napoca

UAC Europe, unul dintre cei mai importanţi producători de componente pentru aviaţie din lume, a devenit sponsorul principal şi, totodată, unul dintre punctele de atracţie şi interes a evenimentului Luna aviaţiei - Euroavia - Cluj-Napoca.

 
 

În perioada 31 Martie - 4 Aprilie, Euroavia Cluj-Napoca a organizat evenimentul „Luna aviaţiei”, care a oferit oportunitatea de a participa la multiple prezentări orientate pe informarea şi instruirea cunoştinţelor în domeniul aeronautic.

 

Evenimentul a debutat la începutul săptămânii, luni, cu o prezentare despre Istoria aviaţiei, realizată de Diana Oţel şi Irina Pop, ce are ca scop familiarizarea studenţilor cu evoluţia tehnologiei în domeniul aeronautic. Au urmat apoi, prezentările: Avioane militare, susţinută de Mihaela Popescu şi Daniel Timiş, Avioane Comerciale, susţinută de Ilona Matyas şi Alex Rotari.

 

În 2 aprilie, studenţii au fost aşteptaţi la Facultatea de Construcţii de Maşini, unde au participat la prezentarea companiei UAC Europe, realizată de Kinga Rădulescu Szabo, director de Resurse Umane, care   le-a oferit, pe lângă informaţii despre companie, şi o viziune asupra iniţierii unei cariere în acest domeniu. Prezentarea a avut un succes deosebit în rândul studenţilor. De altfel, UAC Europe este deja un partener tradiţional al evenimentelor de acest fel.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.