• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 25 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 10 Aprilie , 2015

UAC Europe participă la al 32-lea maraton Vienna City Marathon - „Noi suntem Europa!”

În data de 12 aprilie 2015, cea de-a 32-a ediţie a maratonului Vienna City Marathon cu tema „Noi suntem Europa!” aduce în prim-plan mesajul coeziv al atletismului în Viena. 40.000 de participanţi din peste 120 de ţări vor alerga pe traseul impresionant, sub ochii atenţi ai spectatorilor, pe lângă cele mai frumoase atracţii turistice ale oraşului.

 
 

Şi în acest an, Montana Tech Components AG, firma mamă a UAC Europe din Viena, participă la eveniment. În total circa 130 de angajaţi din tot grupul Montana Tech Components AG vor lua startul competiţiei. UAC Europe va fi reprezentată de Laura Kameniczki, Mădălina Pop, Cătălina Radu, Şerban Chişacof, Radu Bilţ, Cătălin Cudalbu, Nicolae Babiciu – toţi vor alerga în competiţia de ştafetă, iar colegul lor Pop Janos va fugi tot maratonul – 42 km!

 
 

Descoperirea oraşului la maraton

 

Alături de distanţa clasică de maraton de 42,195 de kilometri, împătimiţii atletismului au posibilitatea de a participa la un semimaraton (21,0975 de kilometri) sau la un maraton cu ştafetă, în echipe de câte 4 persoane. De asemenea, încă din ziua precedentă se desfăşoară o serie de concursuri pentru copii şi tineri. Pentru a asigura un ritm mai alert, începând din 2014, traseul a fost modificat, pentru a elimina mai multe pasaje în pantă. Punctul de pornire este în mod tradiţional Vienna International Centre, iar traseul traversează apoi Dunărea, trecând prin Praterul cel verde, de-a lungul Canalului Dunării, pe Ringstraße, de la Opera de Stat până la Palatul Schönbrunn, după care înapoi pe Ring şi la Prater, destinaţia finală aflându-se în Heldenplatz.

 
 

Program şi evenimente secundare

 

Sâmbătă, înainte de cursă (11.04), va avea loc aşa-numita International Friendship Party (Petrecerea Internaţională a Prieteniei), găzduită de impresionanta clădire a Primăriei. Se vor servi diferite reţete de paste, tradiţionalul „Kaiserschmarrn” vienez (clătite dulci în stil imperial), iar expoziţia VCM „Vienna Sports World” va prezenta cele mai noi tendinţe în alergare. În acest fel, vă veţi putea pregăti optim pentru cursă.

- Cursă clasică de maraton (42,195 de kilometri)

- Semimaraton (21,0975 km)

- Maraton-ştafetă (cu echipe de câte 4 alergători, pe întreaga distanţă a maratonului)

- Concursuri pentru copii în 11 aprilie 2015.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.