• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 25 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 29 Iunie , 2015

UAC Europe, la Paris Air Show 2015

A 51-a ediţie a salonului aeronautic de la LeBourget, International Paris Air Show (15-21 iunie), care rămâne târgul aeronautic cel mai important din lume, şi-a închis porţile cu un număr record de participanţi: peste 351.000 de persoane şi expozanţi: 2260 venind din 47 de ţări. UAC Europe a participat şi în acest an la eveniment, cu un stand şi o prezentare pe măsura prestigiului său.

 

A 51-a ediţie a salonului aeronautic de la LeBourget, International Paris Air Show a avut loc între 15-21 iunie şi a fost una record, atât în privinţa numărului de vizitatori, ajunşi la peste 351.000 de persoane, cât şi de expozanţi: 2260 de companii din 47 de ţări, 130 de avioane expuse.

Maramureşul şi, implicit, România au avut un reprezentant de seamă la cel mai amplu eveniment din industria aeronautică. Şi la această ediţie, UAC Europe a participat la salonul aeronautic cu un stand şi o prezentare de un înalt nivel profesional, pe măsura prestigiului internaţional de care se bucură. Echipa care a reprezentat compania a fost formată din Kevin Loebbaka- preşedinte UAC Europe, Chip Poth - CEO, Mike Colt - Director US , Paul Andreucci - director dezvoltare, Stephane Jambu - Director vânzări, Paul Setschi - reprezentant vânzări, Corina Mulea - PR Manager, Sandy Young - executive assistant, Chiorean Ioan - administrator sediu şi a avut mai multe întâlniri cu clienţii, în urma cărora s-au încheiat şi două noi contracte cu companiile PAG şi Sonaca. 

 
 

Air Show Paris (Salon international de l’AERONAUTIQUE et de l’espace, Paris-Le Bourget) este cea mai veche manifestare de acest fel din lume. Înfiinţat în 1909,salonul aeronautic de la Paris se organizează în fiecare an impar la Aeroportul Bourget. Toţi producătorii internaţionali importanţi, precum şi reprezentanţi ai forţelor militare ale multor ţări participă la Paris Air Show.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.