• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Miercuri , 24 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 7 Mai , 2018

UAC Europe la Maratonul de la Viena

În 21 și 22 aprilie a avut loc cea de-a 35-a ediție a Maratonului de la Viena, un captivant eveniment sportiv la care au putut concura participanţi de orice vârstă şi clasă de performanţă. În afară de maratonul desfăşurat pe distanţa clasică, semimaratonul şi maratonul cu ştafetă pentru echipe de câte 4 participanţi din ziua maratonului, în 21 aprilie, cu o zi înainte de maraton, au avut loc şi concursuri pentru copii şi adoles­cenţi, precum şi o cursă de 10 km cu pornire de lângă Roata Uriaşă.
Startul cursei principale s-a dat, ca de obicei, la Vienna International Centre. Apoi participanții au trecut peste Podul Imperial, prin Prater, iar de acolo au ajuns pe Bulevardul Ringstraße, au trecut pe lângă minu­natele edificii fastuoase din zonă şi de la Opera de Stat, au ajuns la Palatul Schönbrunn şi din nou, înapoi, pe Bulevardul Ringstraße şi la Prater. În final, au trecut  linia de sosire, între Burgtheater şi primărie.
Cu subiectul anului „Teatrul emoţiilor”, Vienna City Marathon creează o simbioză între bucuria de a trăi, diversitatea culturală, tradiţia vieneză a actoriei şi emoţionantele momente sportive.

Şi în acest an, Montana Tech Com­ponents AG, firma mamă a UAC Eu­rope din Viena, a participat la eveniment, cu echipe formate din angajaţii companiei. Maramureşul a fost şi el reprezentat la Maraton, deoarece UAC Europe a avut, ca şi anii trecuţi, participanţi la competiţie.
Felicitări tuturor!

 

 

Run for Charity

Vienna City Marathon a devenit, în ultimii ani, platforma unor proiecte sociale şi caritative, numeroşi participanţi angajându-se să sprijine câte o cauză care le este importantă. În anul precedent s-au adunat astfel peste 182.000 euro.
 

 

 

Din cadrul UAC Europe au participat la Maratonul de la Viena: Lucie Labady, Ancuța-Maria Drădean, Laura Kameniczki, Marcela Hreniuc, Letiţia Ciocotișan, Alexandru Pop, Cosmin Cioltea, Sandu-Sebastian Bumb, Cătălin Maur, Roland Brezoczki, Andrei Chifor, Tarik Bouali, Ramona-Alina Medan, Daiana Tot, Florina-Claudia Marc, Melinda Urmanczy, Irina Rettegi, Raul Nastai, Ionuţ-Gabriel Drădean, Ionuț Herța, Florin Aldea, Rareș Bența, Zoltan-Erik Kovacs și  Adrian Chiș.
 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.