• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 20 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 24 Aprilie , 2023

TVA de 5% și pentru peleți, brichete și derivate de lemn!

Legea inițiată de parlamentarii PSD Maramureș a fost recent votată în Comisia de buget

„Pentru că NOUĂ NE PASĂ! Acesta este motivul pentru care, în Parlamentul României, propunem inițiative legislative care să vină în sprijinul celor mulți. Prin toate acțiunile noastre, căutăm soluții pentru combaterea impactului negativ al creșterii tarifelor la energie, al creșterii peste limită a prețurilor. Măsura este esențială pentru consumatorii vulnerabili, având în vedere că peste două treimi dintre cetățenii din mediul rural folosesc lemnul și derivatele din lemn ca sursă pentru încălzirea locuințelor.

Alături de senatorul Sorin Vlaşin și deputatul Gheorghe Simon, am reușit să adunăm, încă din anul 2021, semnăturile necesare și să depunem în Parlament proiectul devenit lege, prin care TVA-ul pentru lemnele de foc s-a redus de la 19% la 5%. Anul trecut, am decis să COMPLETĂM legea inițială și am propus TVA de 5% pentru toate categoriile de materiale lemnoase destinate încălzirii inclusiv peleți, brichete, rumeguș, deșeuri și resturi de lemn.

Legea inițiată de parlamentarii PSD Maramureș privind TVA de 5% pentru peleți, brichete și derivate de lemn A FOST VOTATĂ în Comisia de buget! Pentru că noi dorim pentru fiecare român!”, a spus deputatul Gabriel Zetea.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.