• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 19 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 11 Aprilie , 2014

Team for Youth caută 5 participanţi (între 18-25 de ani) pentru un schimb de tineri în Bosnia

Schimbul se desfăşoară în perioada 21 – 29 Iunie 2014, lângă localitatea Bosanka Otoka din Bosnia, într-un Camp Outdoor amplasat la mal de râu în una din cele mai frumoase zone din Europa de Est. Fiind un exchange bazat pe Outdoor, se caută entuziasmaţi ai naturii şi doritori de aventură. De asemenea, cazarea se face în corturi de câte 3 persoane, iar în cadrul schimbului participanţii vor învăţa cum să trăiască în armonie cu natura, cum să protejeze mediul înconjurător şi vor avea şansa să cunoască culturi noi şi informaţii preţioase despre hrana ecologică şi viaţa sănătoasă.

 

La proiect vor participa 40 de tineri din Bosnia, Grecia, Macedonia, Italia, Lituania, Armenia, Serbia şi, bineînţeles, România. Mai multe informaţii le găsiţi pe www.t4uth.ro.

 

La fel ca la toate schimburile de tineret, 70% din costurile de transport (în sistem de ramburs) şi 100% din costurile de cazare şi masă sunt asigurate de către organizatorii din Bosnia. Atenţie! Pentru Bosnia, cetăţenii români NU au nevoie de paşaport!

 

Dacă doreşti să participi, trimite un CV şi o SCRISOARE DE INTENŢIE la remus@t4uth.ro cu menţiunea „schimb de tineri Bosnia”, până în data de 2 Mai 2014. Rezultatele selecţiei vor fi afişate pe 5 Mai, iar toţi aplicanţii vor fi înştiinţaţi cu privire la rezultate.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.