• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 15 Decembrie 2018

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 15 Decembrie , 2017

Târgul Darurilor de Crăciun se deschide din 18 decembrie la Biblioteca Judeţeană din Baia Mare

Târgul organizat de Asociația NOD aduce în Baia Mare oameni frumoși, daruri cu suflet și momente de poveste care să creeze o atmosferă potrivită pentru perioada Crăciunului, dar care să ofere prilejul iubitorilor de frumos să găsească daruri potrivite pentru cei dragi.
„Atunci când primim daruri de suflet ne simțim iubiți, protejați, speciali pentru cei dragi și apropiați nouă. Acesta este motivul pentru care Târgul Darurilor de Crăciun a ajuns la cea de-a VI-a ediție. Artiștii implicați în acest frumos demers creează în atelierele lor daruri cu suflet care spun de fiecare dată o poveste. Așa trebuie să fie orice dar, cu poveste. Pentru că fiecare dintre noi iubim poveștile iar ele fac parte din viața noastră, cu scopul de-a o face mai frumoasă. Vă așteptăm așadar, începând cu 18 decembrie, la cel mai frumos târg de Crăciun din oraș.” - Ileana Horoba Danci, organizator.
La ediția din acest an, sunt mai multe noutăți. De exemplu, pentru promovare organizatorii au scos arta în stradă, realizând patru brăduți eco din lemn, ceramică, hârtie și pe care i-au amplasat în locuri circulate din Baia Mare. De asemenea, în cadrul târgului se vor organiza ateliere de creat păpuși atât pentru cei mici cât și pentru cei mari, înscrierile făcându-se pe pagina de Facebook a evenimentului.
Cât privește artiștii prezenți cu standuri, aceștia sunt din Timișoara, Sibiu și Baia Mare, iar surpriza este prezența unui artist din Anglia. Aceștia au creat decorațiuni de Cră­ciun, cosmetice, bijuterii, obiecte de decor și diferite podoabe confecționate din lemn, ceramică ori țesături special pentru Târgul Darurilor de Crăciun.

Programul de vizitare este următorul:
Luni: 11.00 - 19.00
Marți – Vineri: 9.00 - 19.00
Loc de desfășurare:
Baia Mare, Biblioteca Județeană,
Salonul Artelor.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.