• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 19 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 11 August , 2017

Tabăra UACE 2017, o amintire de neuitat despre prietenie, vacanţă şi iubire

Jocuri, activităţi educative, limba engleză, dezvoltare personală, creaţie, plimbări şi, mai ales, prietenie şi socializare. Aşa poate fi descrisă în câteva cuvinte ediţia din acest an a Taberei UACE la care au participat peste 100 de copii cu vârstele cuprinse între 7 şi 14 ani, copiii anga­jaţilor UAC Europe dar şi ai poliţiştilor maramureşeni. În perioada 24-28 iulie, copiii din Baia Mare şi din împrejurimi s-au adunat la Centrul Afterschool „Sf. Apostol Andrei” pentru a petrece o săptămână de neuitat. Zilnic, transportul, masa şi supravegherea au fost asigurate gratuit de UAC Europe.

Dacă în numărul trecut v-am prezentat fotografii şi detalii despre primele zile ale taberei, revenim cu informaţii interesante despre ultima perioadă a taberei UACE care s-a dovedit a fi una plină de surprize şi de vizite importante. Primarul comunei Dumbrăviţa, Felician Ciceu, părintele paroh Bogdan Ciocotişan şi doamna director Tomşa Magdalena, precum şi reprezentanţii UAC Europe au fost alături de copii încă din prima zi a taberei. Mai mult, tabăra a fost vizitată şi de oaspeţi im­portanţi din afara comunei. Primul care a vizitat copiii din tabără a fost părintele Insp. Alexandru Gaborean, responsabil cu tineretul în cadrul Episcopiei Maramureșului și Sătma­rului. Părintele a transmis cuvântul de binecuvântare al Preasfințitului Iustin și a oferit iconiţe copiilor.
Joi a venit ziua mult aşteptată a vizitei la fabrica UAC Europe din Dum­brăviţa. Copiii au fost întâmpinaţi în curtea fabricii de părinţii lor şi de re­prezentanţii companiei: Daniel Vărzaru - Chief Financial Officer, Brian Weed - General Manager UACE, Corina Mulea -  PR&Office Manager şi Melissa Lindh - Chief Financial Officer UAC SUA. De asemenea, copiii au fost întâmpinaţi şi de primarul Felician Ciceu şi de părintele paroh Bogdan Ciocotişan. Cei mici au cântat imnul taberei şi au stat de vorbă cu părinţii, le-au spus ce le-a plăcut cel mai mult în tabără, apoi au primit din partea repre­zentanţilor companiei câte o fotografie cu colegii lor de tabără, din prima zi a evenimentului, şi o surpriză dulce.
Apoi, copiii au lansat baloane şi şi-au pus dorinţa ca anul viitor să se revadă la Dumbrăviţa, într-o tabără la fel de distractivă.

Vineri, în ultima zi a taberei, copiii au primit vizita doamnei chestor Viorica Marincaş, şeful Inspecto­ra­tului de Poliţie al Judeţului Mara­mureş şi a doamnei Voichiţa Zehan, şef Serviciul Cazier Judiciar, Statis­tică şi Evidenţe Operative.
Cele două doamne au stat de vorbă cu copiii, i-au întrebat ce le-a plăcut cel mai mult în tabără, au ascultat imnul taberei şi au admirat lucrările reali­zate de copii. Atât cele două doam­ne, cât şi reprezentanţii UAC Europe şi oficia­lităţile locale au primit din partea copiilor o fotografie din tabără pe care şi-au scris numele fiecare dintre ei.
Tabăra s-a încheiat
cu o petrecere, cu multe îmbrăţişări şi cu promisiunea că, anul viitor, frumoasa poveste se va repeta.

 

 

„Ne bucurăm că Dumbrăviţa a fost gazda unui eveniment atât de frumos şi că v-aţi simţit bine în comuna noastră. Vă aşteptăm şi anul viitor şi vă doresc tuturor vacanţă frumoasă”.
Felician Ciceu, primarul comunei Dumbrăvița


 „Ne bucurăm foarte mult că ne-aţi vizitat astăzi la fabrică, sperăm că v-a plăcut în tabăra UAC Europe, că veţi veni şi anul viitor şi vă doresc o vacanţă cât mai frumoasă în continuare”.
Daniel Vărzaru, Chief Financial Officer

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.