• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 19 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Miercuri , 14 Decembrie , 2016

Tabăra gratuită de limba engleză, ediţia 2016

În perioada 30 noiembrie - 1 decembrie 2016 a avut loc tabăra gratuită de limba engleză organizată de UAC Europe şi Asociaţia NEMUS. 15 elevi au petrecut două zile de vis în staţiunea turistică Izvoare, la Cabana Brazi II.

 

Zăpadă, distracţie, jocuri, cântece, activităţi distractive şi educative, socializare. Pe scurt, coordonatele ediţiei din acest an a Taberei gratuite de limba engleză care a avut loc în perioada 30 noiembrie - 1 decembrie la Cabana Brazi II din Staţiunea turistică Izvoare. Copiii au fost însoţiţi de doamnele profesoare Andreea Andreica şi Mariana Pop şi au avut un program care a îmbinat distracţia şi învăţatul. Cursurile interactive de limba engleză au fost predate de Oana Teremtuş, iar dezvoltarea personală de psihologul Liana Covaciu. La final, toată lumea a fost încântată de tabără şi toţi copiii abia aşteaptă ediţia de anul viitor.

 

Părerile copiilor!

 

Au fost două zile minunate pe care le-am petrecut împreună cu prietenii şi colegii mei. A fost foarte atractiv şi frumos, sper să beneficiez şi la liceu de asemenea activităţi, având în vedere că e ultimul an la Şcoala Dumbrăviţa.

Vari Gabriela

 

Această tabără a fost foarte frumoasă deoarece ne-am distrat alături de prieteni în diverse activităţi/jocuri. Le mulţumesc sponsorilor de la UAC pentru excursie.

Rogojan Darius

 

În aceste două zile de tabără a fost foarte frumos, minunat. În prima zi am făcut multe activităţi: am făcut un videoclip, ne-am distrat, am cântat, am ieşit afară, am descoperit cuvântul care mă defineşte. Păcat că nu voi mai putea veni în această tabără, având în vedere că sunt clasa a VIII-a.

Domnica Măgurean

 

Această tabără a fost foarte frumoasă. În prima zi am învăţat colinde în engleză, am avut destul de mult timp liber, am jucat ping-pong şi eu am învăţat cum se joacă biliard. Am râs, ne-am distrat, a fost super. În a doua zi am făcut dezvoltare personală alături de un psiholog şcolar. Am făcut jocuri şi activităţi atât înăuntru cât şi afară. Mi-a plăcut mult această tabără, păcat că pentru mine va fi şi ultima.

Cristina Morar

 

Această tabără a fost foarte distractivă şi educativă. În prima zi am experimentat lucrul în echipă şi coordonarea. Iar în a doua zi, alături de psihologul Liana Covaciu, am realizat că nu toţi suntem perfecţi şi că trebuie să ne acceptăm aşa cum suntem şi ne-am jucat jocuri distractive.

Dorin Burian

 

În tabăra de engleză de anul acesta toate activităţile au fost creative şi distractive, totul fiind bine şi frumos organizat. Îmi plac activităţile în care putem interacţiona unii cu alţii, iar această tabără ne-a oferit şansa ideală de a ne cunoaşte mai bine şi a aprofunda limba engleză. Sper să se organizeze şi în viitor astfel de tabere!

Pop Nicola

 

Doamna psiholog ne-a oferit un moment frumos şi antrenant, ne-a oferit o lecţie de viaţă din care putem înţelege cum se manifestă un om timid. Am fost afară şi ne-am jucat diverse jocuri. Mi-a plăcut foarte mult şi aş vrea să vin şi anul următor.

 

În această tabără a fost foarte frumos, mulţumesc celor de la UAC pentru această şansă.

Daniel Ciocotişan

 

Mulţumim UAC pentru excursia acordată. Drădean Viorel

 

Activităţile au fost foarte distractive, mulţumesc celor de la UAC pentru această tabără minunată.

Colta Ionuţ

 

Am făcut diverse activităţi, amuzante şi utile. Mă bucur că am avut parte de această tabără şi mulţumim organizatorilor.

Curtuiuşan Daiana

 

Mi-a plăcut foarte mult în tabără, am făcut multe activităţi educative, mâncarea a fost foarte bună, sper că şi anul viitor voi fi ales.

Pop Cristian

 

Această tabără a fost foarte interesantă şi distractivă, am făcut jocuri în limba engleză şi în a doua zi cursuri de dezvoltare personală. Mi-a plăcut foarte mult şi îmi pare rău că anul viitor n-o să mai pot participa, fiind la liceu.

Păscan Ştefan

 

Această tabără a fost foarte frumoasă, m-am distrat împreună cu toţi prietenii, iar peisajul a fost foarte frumos. Mulţumesc celor de la UAC pentru această excursie minunată.

Făt Fabio

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.