• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 29 Martie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 1 Aprilie , 2016

Studenţii de azi sunt profesioniştii de mâine! A fost constituită Liga Studenţilor Social - Democraţi din Maramureş

Miercuri, 30 martie a.c., a fost constituită Liga Studenţilor Social - Democraţi (LSSD) din Maramureş. La eveniment au participat peste 50 de tineri, studenţi de pe tot cuprinsul judeţului Maramureş.

 

„Am constituit această Ligă a Studenţilor cu scopul de a veni în întâmpinarea problemelor studenţilor care au ales să îşi continue studiile la facultăţile din judeţul nostru. LSSD va fi, pentru tinerii din Maramureş, o platformă reală de dezbatere şi acţiune. Studenţii de azi sunt profesioniştii de mâine!

Acesta e mesajul pe care vrem să îl transmitem şi cu care am pornit în gând când am iniţiat acest demers. Partidul Social Democrat a fost şi este mereu atent la nevoile şi problemele cu care se confruntă tinerii, apărând drepturile şi interesele studenţilor. Liga Studenţilor Social - Democraţi din Maramureş va promova profesionalismul şi solidaritatea tinerilor care doresc să se implice în schimbarea în bine a clasei politice, a comunităţii din care fac parte şi a administraţiei publice locale” a punctat Cosmin Butuza, preşedintele TSD Maramureş.

În şedinţa de constituire desfăşurată miercuri, în sediul social-democraţilor maramureşeni din municipiul Baia Mare, a fost ales preşedinte al LSSD Maramureş, studentul Cătălin Cosarca, iar secretar executiv a fost desemnată Ana Maria Florian. Tot în cadrul şedinţei au fost aleşi un număr de şapte vicepreşedinţi.

 

Biroul de presă al PSD Maramureş

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.