• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 19 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 26 August , 2014

Steve Ballmer părăseşte Microsoft după 34 de ani

Unul dintre cei mai vechi oameni a decis să părăsească board-ul, la 8 luni după ce s-a retras din funcţia de director general.

 
 

La 58 de ani, Ballmer, omul care a renunţat la funcţia de CEO în favoarea unui adjunct, Satya Nadella, rămâne cel mai mare acţionar individual de la Microsoft. Ballmer a condus mai multe divizii Microsoft, inclusiv operaţiuni, dezvoltare sisteme de operare, precum şi de vânzări şi suport. Din februarie 1992 încoace, el a fost Vice-Preşedinte Executiv, Vânzări şi Suport. Ballmer a condus dezvoltarea Microsoft a NET Framework şi a fost apoi promovat la preşedinte al Microsoft, un titlu pe care l-a deţinut din iulie 1998 până în februarie 2001.

Recent, Ballmer a cumpărat Los Angeles Clippers pentru 2 miliarde de dolari, iar în această săptămână a apărut în faţa echipei şi a fanilor, angajându-se să ridice echipa pe noi vârfuri şi să se implice în conducere. Averea sa personală este estimată la 20.7 miliarde dolari, ocupând locul 32 în Forbes 400.

 

Ballmer a fost 34 de ani la Microsoft, companie pe care a condus-o din funcţia de CEO din 2000 si până anul acesta, în februarie, conform yoda.ro

 

„Vreau să fiu un acţionar foarte bun, vreau să dau atenţia cuvenită acţiunilor mele, dar între activitatea de profesorat, noile responsabilităţi de la Clippers şi activităţile mele civice este foarte mult. Iubesc Microsoft”.

Steve Ballmer

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.