• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 19 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 17 Iulie , 2015

SIGHET: Sandu Arba, pompierul care a murit electrocutat, a fost condus pe ultimul drum

Sandu-Marin Arba, pompierul sighetean care şi-a pierdut viaţa la sfârşitul săptămânii trecute după ce s-a electrocutat în timp ce efectua lucrări de reparaţii la acoperişul casei sale, a fost condus pe ultimul drum. Tânărul de doar 37 de ani a fost înmormântat în prezenţa tuturor celor care l-au cunoscut. Durerea a fost sfâşietoare, atât pentru familia sa, cât şi pentru colegi şi prieteni.

 

Incidentul a fost semnalat prin 112 vineri seara. Bărbatul a fost transportat imediat la Compartimentul de Primire Urgenţe, unde medicii au făcut tot posibilul pentru a-i salva viaţa, însă, în ciuda faptului că fost resuscitat timp de o oră, medicii nu au putut decât să constate decesul bărbatului. Sandu-Marin Arba s-a născut la data de 11 decembrie 1977, în municipiul de pe Tisa. A urmat cursurile gimnaziale în comuna Vadu Izei, iar 1996 a absolvit cursurile Grupului Şcolar de Industrie Mică şi Servicii din Sighetu Marmaţiei.

În 2007, Sandu-Marin Arba a ales cariera de salvator şi a fost declarat admis în urma concursului de încadrare ca subofiţer la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Gheorghe Pop de Băseşti” al judeţului Maramureş. El a fost numit în funcţia de conducător autospeciale la Detaşamentul de Pompieri Sighetu Marmaţiei, funcţie pe care a îndeplinit-o cu dăruire şi pricepere, obţinând în fiecare an calificativul „foarte bun”. Plutonierul adjutant Sandu-Marin Arba a participat la numeroase intervenţii, dând dovadă de seriozitate, fiind mereu preocupat să-şi îndeplinească sarcinile cu rezultate cât mai bune.

Pentru rezultatele sale în muncă a fost recompensat cu soldă de merit, citări pe ordin de zi pe unitate, avansare în grad înainte de termen, diplome de merit şi mulţumiri. Plutonierul adjutant Sandu-Marin Arba era căsătorit şi a lăsat în urmă un băieţel de doar 7 ani.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.