• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Miercuri , 24 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 17 Martie , 2015

SIGHET: Primarul Ovidiu Nemeş le-a dăruit flori doamnelor şi domnişoarelor

O surpriză le-a pregătit astăzi primarul Ovidiu Nemeş doamnelor şi domnişoarelor din Sighetu Marmaţiei. Edilul local a întrerupt orice activitate timp de o oră pentru a-şi îndrepta atenţia către reprezentantele sexului frumos, cărora le-a oferit flori cu ocazia sărbătorii de 8 martie.

 

Angajate ale instituţiilor publice, ale magazinelor, dar şi trecătoare au fost plăcut surprinse de gestul primarului Ovidiu Nemeş. Doamnele care au primit flori de la primar s-au arătat încântate de acest gest.

 

„Este o iniţiativă foarte frumoasă din partea lui. Mă bucur că am primit o floare de la domnul primar, care femeie nu s-ar bucura?”, a spus o sigheteancă.

„Este frumos gestul, este excepţional că dă câte o floare, să îi ajute Dumnezeu să mai poată da”, a spus o altă femeie.

„Este o iniţiativă de bun gust, este foarte generos şi e bine că nu uită de ziua noastră, a femeilor, şi îl felicit pentru asta”, a adăugat o altă sigheteancă.

 

Primarul Ovidiu Nemeş a avut şi un mesaj pentru sighetence:  

„Este una dintre zilele în care preţuim mai mult ceea ce avem lângă noi, ceea ce ne-a dat viaţă, ceea ce ne-a călăuzit în viaţa noastră pentru a ajunge ce suntem. Datorăm totul, atât bărbaţi, cât şi femei celor care sunt mame şi femei în viaţa noastră şi de aceea eu cred că cel puţin o zi, două sau o lună, dacă nu putem în fiecare zi, să fim într-o expresie cu aşteptările lor, urându-le la mulţi ani, să aibă parte de cele mai frumoase clipe alături de noi, de copiii lor, de soţii lor”, a spus Ovidiu Nemeş, primarul municipiului Sighetu Marmaţiei.

 

Sighetencele felicitate au spus că se aşteaptă ca această iniţiativă să fie continuată şi în anii viitori sau cu alte ocazii, întrucât aceste gesturi le fac să se simtă speciale.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.