• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 20 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 3 Februarie , 2015

SIGHET: Peste 80% dintre beneficiari au intrat în posesia ajutoarelor pentru căldură

Distribuirea banilor de încălzire decurge bine în municipiul Sighetu Marmaţiei. Într-o săptămână de la începutul acordării ajutoarelor financiare au intrat în posesia banilor peste 80% dintre beneficiari şi nu au fost întâmpinate niciun fel de probleme.

 

Derularea distribuirii ajutoarelor financiare pentru încălzirea pe lemne se desfăşoară în condiţii optime în oraş. Pe parcursul săptămânii trecute mai mult de 80% dintre sighetenii cărora li se cuvin aceşti bani au intrat în posesia lor.

Şi datorită experienţei din anii trecuţi, Direcţia Socială Sighet face faţă cu brio distribuirii subvenţiilor financiare, iar sighetenii se conformează şi nu aglomerează casieria la orele dimineţii, astfel că distribuirea banilor se face într-un ritm constant în fiecare zi de la ora 10.00 la 14.00.

Ajutorul pentru căldură se distribuie o singură dată şi acoperă cele 5 luni specifice sezonului rece.

 

Beneficiarii trebuie să prezinte la casierie actul de identitate, iar cei care nu se pot deplasa trebuie să le dea aparţinătorilor un act medical doveditor sau o împuternicire notarială, doar în acest fel banii vor putea fi ridicaţi de către rude.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.