• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 25 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 24 Aprilie , 2015

SIGHET: Lacul Tepliţa a fost repopulat cu peste o jumătate de tonă de crap

Pescarii sigheteni, dar şi cei din zonele limitrofe se pot bucura din nou de plăcerea pescuitului pe lacul Tepliţa, deoarece acesta a fost repopulat ieri cu câteva sute de kilograme de peşte. Aceasta este doar prima acţiune de acest fel din acest an, urmând ca în toamnă să mai aibă loc încă o repopulare cu peşte.

Peştele cu care s-a repopulat ieri lacul Tepliţa a fost adus din Ungaria, iar pe timpul acţiunii nu s-au înregistrat incidente.

„La fel ca în fiecare an, noi repopulăm de două ori, în luna aprilie şi în luna septembrie sau octombrie, cu aproximativ o tonă de peşte. Astăzi am adus 557 de kilograme de crap foarte frumos, cu dimensiuni cântărite între 1,5 kilograme şi chiar 3 kilograme, aceste lucruri fiind realizate pentru pescarii noştri de pe Tepliţa. Din acest moment şi până în data de 18, la ora 24, este oprit pescuitul, în această perioadă, paznicii de vânătoare vor asigura paza lacului, dar şi membrii comitetului însoţiţi de personalul salariat”, a spus Doru Hotea, secretarul AJVPS filiala Sighet.

 

Asociaţia Judeţeană a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi Maramureş, filiala Sighet, colaborează pentru al cincelea an consecutiv cu reprezentanţii unei crescătorii de peşti din Ungaria. De fiecare dată peştii au fost aduşi în condiţii excelente, fără a se înregistra pierderi.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.