• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 19 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Miercuri , 2 Decembrie , 2015

„ShoeBox - Cadoul din cutia de pantofi”

Cu ocazia apropierii sărbătorilor de iarnă, Clubul Rotaract Baia Mare TEAM are plăcerea de a vă invita şi în acest an să participaţi la campania „ShoeBox - Cadoul din cutia de pantofi”, un proiect despre oameni care ajută alţi oameni, despre altruism şi compasiune. După ce anul trecut campania a fost un real succes în rândul băimărenilor, strângându-se peste 500 de cutii şi aducând zâmbetul pe buzele unui număr atât de mare de copii, în acest an vrem să continuăm tradiţia şi să facem şi mai multă lume fericită.

În această iarnă, perioada de colectare se desfăşoară între 1 şi 15 decembrie şi venim în întâmpinarea dvs. cu 3 centre de colectare a cadourilor situate pe str. Iuliu Maniu, nr.6 – magazin Andana Pan, str. Mihai Eminescu, nr.3 – sediu Agrocentrum şi str. Vasile Lucaciu, nr. 218 – Showroom Kia. Noutatea anului 2015 o reprezintă faptul că de acum încolo primim doar cutii care conţin lucruri noi, nefolosite şi cu etichetă. Ca în fiecare an, campania se adresează fetelor şi băieţilor cu vârste cuprinse între 2 şi 18 ani.

 

În cazul în care luaţi parte pentru prima dată la proiect, vă prezentăm cum se realizează un ShoeBox:

 

1. Se ia o cutie de pantofi goală şi se împachetează folosindu-se hârtie de cadouri, atât corpul, cât şi capacul.

2. Se umple cutia cu ceea ce vreţi să dăruiţi unui copil, precum dulciuri (neperisabile), rechizite, articole de igienă personală, articole vestimentare, o felicitare de Crăciun pe care să scrieţi câteva rânduri pentru copilul care va primi cutia de la voi (sunteţi liberi să puneţi datele dvs. de contact şi să păstraţi legătura în continuare) sau orice alt cadou de care ştiţi că s-ar bucura copiii dvs. sau de care v-aţi fi bucurat dacă eraţi în locul lor.

3. Închideţi cutia şi veniţi cu ea la unul din centrele noastre de colectare. Vă rugăm să nu lipiţi capacele pe cutii, fiindcă le vom lipi noi atunci când veniţi cu ele şi vom pune şi etichetele speciale cu vârsta şi sexul copilului pentru care aţi pregătit cutia/cutiile.

Vă aşteptăm să participaţi şi în acest an într-un număr cât mai mare la ShoeBox pentru că ne dorim ca iarna aceasta toţi copiii să primească cadouri.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.