• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 20 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 6 Iunie , 2022

Serviciul Public Salvamont Maramureș - decorat cu „Emblema de onoare a Departamentului pentru Situații de Urgență”

Cu ocazia celebrării Zilei Medicinei de Urgență, în 27 mai, a avut loc ceremonia de decorare a profesioniștilor din domeniul medicinei de urgență, care își desfășoară activitatea în cadrul structurilor aflate în coordonarea Departamentului pentru Situații de Urgență – DSU.
Întreaga activitate a echipei de salvatori montani maramureșeni este apreciată și recunoscută la nivel național, astfel că Serviciului Public Salvamont Maramureș i-a fost acordată „Emblema de Onoare a Departamentului pentru Situații de Urgență”, oferită de Raed Arafat, șeful DSU.
„Această distincție primită din partea DSU ne onorează și ne responsabilizează și mai mult. Echipa Salvamont Maramureș este formată din oameni dedicați, adevă­rați profesioniști care se implică trup și suflet în fiecare acțiune pe care o avem. Activitatea salvatorilor montani, depusă în slujba cetățenilor, este foarte importantă iar împreună cu restul structurilor implicate în gestionarea situațiilor de urgență reușim să salvăm vieți omenești.
Mulțumesc Departamentului pentru Situații de Urgență pentru medalia, încrederea și aprecierea acordate Serviciului Salvamont Maramureș!”, a declarat Dan Benga, șef Serviciul Public Salvamont Maramureș.

 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.