• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 28 Martie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 14 Iunie , 2022

Senatorul PNL Cristian Niculescu Țâgârlaș este noul președinte al Comisiei juridice din Senat

Grupul parlamentar liberal din Senatul României l-a desemnat pe senatorul PNL de Maramureș, avocatul Cristian Niculescu Țâgârlaș, să exercite funcția de președinte al Comisiei juridice, una dintre cele mai importante comisii senatoriale permanente. Decizia a fost anunțată în plenul Senatului de liderul grupului parlamentar PNL, senatorul Daniel Fenechiu.

Senatorul Cristian Niculescu Țâgârlaș este membru al comisiei juridice de la preluarea mandatului de parlamentar, activitatea și contribuția sa la derularea procedurilor legislative fiind remarcate și apreciate de toți colegii senatori.

,,Mulțumesc pentru încredere colegilor din grupul parlamentar al Partidului Național Liberal, care m-au desemnat să ocup funcția de președinte al Comisiei juridice, de numiri, disciplină, imunități și validări din Senatul României. Votul lor mă onorează și mă determină să cresc, cantitativ și calitativ, aportul echipei liberale din această importantă  comisie, contribuind astfel la îmbunătățirea procesului legislativ și asigurarea unui climat de colaborare în activitatea de mare responsabilitate ce vizează adoptarea unor legi importante, necesare și așteptate de societatea românească” a declarat senatorul Cristian Niculescu Țâgârlaș.

Senatorul liberal Cristian Niculescu Țâgârlaș mai deține și func­ția de secretar al Comisiei pentru constituționalitate.

Biroul de presă
Senator Cristian Niculescu Țâgârlaș
 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.