• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 19 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 10 Aprilie , 2018

Şedinţă a CL Baia Mare, extraordinară, extraordinară

Pe când ne gândeam că va fi o şedinţă plictisitoare, în sala de şedinţe şi-a făcut apariţia Mircea Dolha. Cum? Nu mai ştiţi cine e Mircea Dolha? Unul dintre cei mai cunoscuţi politicieni băimăreni. Membru al PSD, mulţi ani, a trecut la PNL după ce a constatat că este sabotat în partidul trandafiriu. După nişte scandaluri pe la liberali, micuţul fost viceprimar a dispărut din viaţa politică, lăsând în urmă un ianuarie friguros din 2007.


La şedinţa extraordinară de acum, Mircea Dolha a venit însoţit sau însoţind o doamnă blondă. Primarul Cătălin Cherecheş a salutat prezenţa în sală şi a lui Mircea Dolha. La nivel de bârfă printre nenorociţii ăştia de ziarişti se vorbea că Dolha vizează un post important în cadrul primăriei Baia Mare, respectiv şef la SPAS.
După începerea şedinţei au avut loc câteva alegeri pentru reprezentarea CL în consiliul de administraţie al mai multor şcoli băimărene şi la Palatul Copiilor.

La această ultimă instituţie, primarul Cherecheş l-a propus pe Claudiu Flo­rescu. Fostul ziarist a avut probleme de sănătate, dar acum se pregăteşte să revină în viaţa publică a oraşului.
Un alt moment interesant a fost de­claraţia politică a consilierului liberal, Cristian Niculescu Ţâgârlaş. Acesta a anunţat că PNL Baia Mare renunţă la sediul de pe bulevardul Traian, ca urmare a solicitării primarului de Baia Mare ca filialele de partid din Baia Mare să aibă doar un sediu.
Un alt proiect important mai ales pentru presa scrisă locală a fost cel prin care Primăria punea la dispoziţia distribuitorilor de presă care mai sunt în oraş şase locaţii şi chioşcurile aferente. Această hotărâre a fost luată în urma consul­tărilor între Cherecheş şi distribuitori şi reprezentanţi ai presei scrise.

Din păcate, o rezolvare a blocajului existent în acest moment pentru presa scrisă din Baia Mare s-a lovit de o atitudine de neînţeles a consilierului libe–ral, Cristian Niculescu Ţâgârlaş. Acesta a votat împotrivă, iar proiectul a căzut cu doar 15 voturi „pentru”.
Sperăm să mai rezistăm o săptămână, ţigări şi pastile se mai găsesc!     

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.