• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 29 Martie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 5 Decembrie , 2022

Se lucrează la realizarea drumului de acces și a utilităților la Parcul industrial Baia Sprie, primul din Maramureș

Consiliul Județean Maramureș, prin Societatea Drumuri și Poduri Maramureș SA, a început, de săptămâna trecută, lucrările pentru realizarea drumului de acces la Parcul industrial din Baia Sprie.

Au fost realizate lucrări pentru pregătirea drumului de asfaltare și anume: au fost făcute săpăturile, iar în această săptămână s-au finalizat lucrările de reciclare a solului. Următorul pas este așternerea de balast și piatră spartă pentru stabilizarea solului.
Până în 15 decembrie, drumul și utilitățile se vor finaliza, iar de anul viitor Parcul industrial Baia Sprie va putea fi populat.

Parcul industrial de la Baia Sprie va avea o suprafață de 34 de hectare, cu posibilitate de extindere la 50 de hectare. Finanțarea pentru infrastructura acestui parc industrial este asigurată din bugetul Consiliului Județean Maramureș.
„Așa cum am promis, realizăm parcuri industriale în Maramureș, pentru că avem nevoie de investiții prin care să creștem
economia județului, să oferim noi locuri de muncă pentru maramureșeni și un nivel de trai mai ridicat. Mulțu­mesc domnului primar al orașului Baia Sprie, Bîrda Sebastian Alin, și Consiliului Local Baia Sprie, pentru că au cedat județului Maramureș terenul necesar înfăptuirii acestui parc industrial, pentru tot sprijinul și ope­rativitatea de care au dat dovadă. Mulțumesc echipei din cadrul Consiliului Județean Mara­mureș și echipei Drumuri și Poduri Ma­ramureș SA pentru munca susținută în vederea realizării acestui obiectiv important pentru județul nostru”,
- a transmis Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.