• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 28 Martie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 18 Iunie , 2018

Sărbătoarea copilăriei și bucuriei la UAC Europe

În 5 iunie, în preajma Zilei Copi­lului, UAC Europe, Asociația NEMUS și Școala profesională Dumbrăvița au sărbătorit, ca în fiecare an, copiii și copilăria, printr-un eveniment deosebit, devenit deja tradiție: desene pe asfalt. Ca de fiecare dată, evenimentul a fost organizat pe platoul din fața fabricii UAC Europe. Copii din toate clasele primare din comună au ajuns la UAC Europe, însoțiți de doamnele învățătoare și au început să-și aștearnă creațiile pe asfalt: copii, avioane, personaje de desene animate, peisaje, fabrica UAC Europe, au fost doar câteva dintre subiectele alese de cei mici. La final, creațiile copiilor au fost admirate de Daniel Vărzaru - Chief Financial Officer UAC Europe, Corina Mulea - PR&Office Mana­ger/Director HR înlocuitor, primarul Felician Ciceu, directorul școlii -  Magdalena Tomșa și preotul Bogdan Ciocotișan. Mai mult, și părinții care lucrează la UAC Europe au venit să admire desenele copiilor. Toți copiii au primit premii dulci și felicitări pentru creativitatea și munca lor. După două ore de creație, copiii s-au întors la școală, cu promisiunea că anul viitor vor reveni la acest eveniment.
 

„Evenimentul «Desene pe asfalt» este unul dintre proiectele noastre devenite deja tradiție și care vor continua și în anii următori. Este modul nostru de a arăta cât de importanți sunt copiii pentru noi toți și de a ne bucura, împreună cu ei, de frumusețea copilăriei”
Daniel Vărzaru, Chief Financial Officer UAC Europe

„Desenele copiilor au fost foarte frumoase, fiecare dintre ei s-a străduit să realizeze o lucrare cât mai veselă, frumoasă și colorată, de aceea vreau să-i felicit pe toți. Ne bucurăm că, an de an, copiii din clasele I-IV din comună vin la UAC Europe și ne împărtășesc veselia lor molipsitoare. Ziua de 5 iunie a fost una specială nu doar pentru ei, ci și pentru noi”
Corina Mulea, PR&Office Manager/Director HR înlocuitor

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.