• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 28 Martie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 23 Septembrie , 2016

S-a trezit Ursul liberal!

PNL Maramureş a organizat o conferinţă de presă în care a prezentat stadiul pregătirilor pentru alegerile parlamentare din decembrie. Au fost prezenţi Mircea Dolha, preşedintele filialei maramureşene, Ionel Bogdan, preşedintele PNL Baia Mare şi Daniela Ivaşcu, preşedintele PNL Sighet.

 

 

Mircea Dolha a spus că listele cu cei care vor ocupa primele locuri pe listele pentru parlamentare nu sunt finalizate. În decurs de o săptămână-două ele vor fi trimise la Bucureşti, dar şi presei maramureşene. Dolha a spus că pe locurile eligibile nu se regăsesc parlamentarii care nu au avut activitate şi care au probleme de sănătate. De asemenea, liderul liberal a mai spus că Mircea Man s-a retras de pe listă pentru a-şi rezolva problema „minoră” pe care o are cu DNA. La capitolul alte ştiri, Dolha a spus că vor fi demarate consultări cu cei din Coaliţia pentru Baia Mare. 

 

„PNL Baia Mare, PNL Maramureş nu poate să fie singurul partid de opoziţie, având în vedere că noi ştim foarte bine problematica Băii Mari şi a judeţului Maramureş. Avem consilieri competenţi şi trebuie să regândim puţin arhitectura Consiliului Local şi a Consiliului Judeţean. De aceea, cred că e momentul să vedem ce putem face, de ce nu, pentru a avea chiar şi un viceprimar la Baia Mare. Primarul ales se află în arest la domiciliu, iar primarul interimar, părerea mea, încă nu ştie pe ce post joacă. E cel mai important post. Şi de aceea, cu domnul primar interimar Rob vom avea o discuţie săptămâna viitoare. Sper că domnia sa va fi reprezentantul Coaliţiei pentru Baia Mare şi va veni la discuţii cu încă cineva pentru a gândi cum putem ajuta să nu intrăm într-un marasm şi financiar, şi din punct de vedere administrativ la Baia Mare, dar în acelaşi timp trebuie să gândim şi la nivel de Maramureş”, a spus Mircea Dolha.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.