• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 25 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 14 Noiembrie , 2016

Rezultate deosebite pentru absolvenţii Şcolii Dumbrăviţa

Rezultatele actului educaţional se reflectă în absolvenţi. În modul în care aceştia reuşesc să promoveze examenele viitoare şi în modul în care se realizează pe plan profesional. Având în vedere aceste considerente, se poate afirma, cu certitudine, că şcoala Dumbrăviţa este una performantă, cu act educaţional de calitate şi absolvenţi pe măsură.  

 

Şcoala gimnazială Dumbrăviţa respectă toate standardele şi considerentele poate a putea fi catalogată drept o şcoală de calitate, o şcoală europeană. Cu sprijinul cadrelor didactice, a primăriei şi a partenerilor de la UAC Europe, elevii din comună beneficiază de condiţii, oportunităţi şi beneficii la care alţi elevi din judeţ şi din ţară doar visează. Extrem de puţine şcoli din Maramureş au o bază materială modernă, un Centru Afterschool şi un portofoliu atât de bogat de activităţi extraşcolare ca şi şcoala Dumbrăviţa. Iar efortul cadrelor didactice, pentru a oferi un învăţământ de calitate, este pe măsură.

 

Tomşa Magdalena, directorul şcolii Dumbrăviţa spune că: „Ne străduim cu toţii să oferim un act educaţional cât mai calitativ, să avem o şcoală cât mai bună, să oferim cât mai multe oportunităţi elevilor, să-i pregătim cât mai bine pentru viitor şi pentru viaţă. Rezultatele obţinute de elevii şcolii demonstrează că Şcoala Dumbrăviţa este o şcoală foarte bună. Întotdeauna există loc de mai mult şi mai bine, dar avem rezultate şi absolvenţi cu care ne mândrim”.

De-a lungul vremii, Şcoala Dumbrăviţa a format absolvenţi de seamă, care au intrat cu brio la licee şi colegii de renume din Baia Mare, au urmat facultăţi şi s-au remarcat în domeniile lor de activitate. Numeroşi elevi demonstrează an de an că, atunci când există voinţă, cu sprijinul cadrelor didactice, pot obţine rezultate foarte bune la testele naţionale şi concursuri, devansând de multe ori şcoli de renume din Baia Mare.

Un exemplu în acest sens ar fi rezultatele repartizării computerizare în urma testelor naţionale pentru elevii de clasa a VIII-a din comuna Dumbrăviţa. Foştii elevi ai şcolii Dumbrăviţa învaţă acum la colegii de renume din Baia Mare: trei elevi au fost admişi la Colegiul Naţional „Gheorghe Şincai”, unul la Colegiul Naţional „Vasile Lucaciu”, trei la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”, 6 elevi la Colegiul Naţional „Emil Racoviţă”,  6 la Colegiul Economic „Nicolae Titulescu”, unul la Liceul de Artă, unul la Seminarul Teologic Ortodox „Sf. Ierarh Iosif Mărturisitorul” etc.

 

O parte dintre elevi învaţă acum la Colegii tehnice şi şcoli profesionale, dar rezultatele de anul trecut demonstrează că Şcoala Dumbrăviţa poate fi o poartă de intrare la orice colegiu sau liceu din Baia Mare. Singura condiţie pentru a reuşi este voinţa. 

 

 

„Ne străduim cu toţii să oferim un act educaţional cât mai calitativ, să avem o şcoală cât mai bună, să oferim cât mai multe oportunităţi elevilor, să-i pregătim cât mai bine pentru viitor şi pentru viaţă. Rezultatele obţinute de elevii şcolii demonstrează că Şcoala Dumbrăviţa este o şcoală foarte bună. Întotdeauna există loc de mai mult şi mai bine, dar avem rezultate şi absolvenţi cu care ne mândrim”.

Tomşa Magdalena, directorul şcolii Dumbrăviţa

 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.