• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Miercuri , 22 Mai 2019

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 8 Martie , 2019

Reprezentanți ai CJ Maramureș - prezenți la o dezbatere publică pe teme turistice, în Cluj-Napoca

Joi, 28 februarie 2019, o echipă a Biroului de Informare Turistică din cadrul Serviciului Relații Publice al Consiliului Județean Maramureș a participat, în municipiul Cluj-Napoca, la o dezbatere publică organizată în cadrul proiectului „Politici în Turism pentru o Dezvoltare Durabilă”.

 

 

Evenimentul a fost organizat de Agen­ția de Dezvoltare Durabilă a județului Brașov (ADDJB) îm­preună cu Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului din județul Brașov (APDT Braşov) și Asociația de Dezvoltare Economică și Regio­nală Suceava (ADER Suceava), din calitate de parteneri.

La întâlnire au participat persoane care activează în domeniul turismului, respectiv reprezentanți ai Consiliului Județean Sălaj, ai Primăriei Zalău, CNIPT Șimleu Silvaniei, ai Consiliului Județean Satu Mare, ai Asociației Cluj Guided Tours, Mi­nisterului Turismului, Colleoni Tra­vel, ai Asociației Clubul Montan Carpați 29. Au mai fost prezenți reprezentanți ai UBB Cluj-Napoca, ai primăriilor Cluj-Napoca și Ora­dea, de la Consiliul Județean Cluj, CNIPT Borșa și CNIPT Sighetu Marmației.
Dezbaterea a vizat problemele cu care se confruntă domeniul turistic, iar principalele propuneri pentru rezolvarea acestora au fost: reducerea evaziunii fiscale în industria hote­lieră, măsuri de securitate în turismul național, garantarea pachetelor turistice, statutul OMD-urilor, Legea tu­rismului. În baza bunei relații de colaborare care există între structurile de informare turistică din regiunea de Nord-Vest, reprezen­tan­ții Consiliului Județean Maramureș au fost invitați la Centrul de Informare Județean Cluj, unde s-a realizat un schimb de materiale de promovare.
La finalul întâlnirii a urmat o vizită de lucru la firma Franzke&Schubert, unde s-au abordat teme despre proiectele aflate în derulare si au fost dezbătute soluții privind realizarea unor hărți inovative în ve­derea unei promovări interactive a județului.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.