• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 25 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 5 Octombrie , 2018

Regimentul 230 Tancuri aniversează o jumătate de veac de existență

Alături de cadrele militare prezente s-a aflat și președintele Consiliului Jude­țean Maramureș, Gabriel Zetea, care a vorbit despre acest an aniversar atât pentru Regimentului 230 Tancuri, cât și pentru România și județul Maramureș.
„Mă bucur că am reușit să particip la acest moment aniversar, dat fiind faptul că sunt foarte multe instituții ale județului Maramureș care în acest an serbează o jumătate de veac de existență. Este un an special, iar 100 de ani de la Marea Unire ne oferă prilejul de a căuta cu toții punctele care ne unesc. Trebuie să găsim împreună acele proiecte de țară pe care le-am uitat în ultima perioadă, iar în acest an vorbim și despre celebrarea a 50 de ani de la reorganizarea administrativă a Mara­mu­reșului, din anul 1968, când Unirea Țărilor Maramureșului: Codru, Chioar, Lăpuș și Maramureșul Voievodal a dat României cel mai frumos județ din țară”, a apreciat președintele Gabriel Zetea. De asemenea, șeful admi­nistrației județene a asigurat Asociația Națională a Cadrelor Militare în rezervă și în retragere „Alexandru Ioan Cuza”, de întreg sprijinul Consiliului Județean Maramureș, manifestându-și deschi­derea în orice fel de colaborare.
„Vă asigur de întreg respectul și aprecierea noastră. Instituții precum ISU și Centrul Militar pot confirma colaborarea foarte bună cu Consiliul Județean Maramureș, inclusiv în ceea ce privește bugetul și relațiile interpersonale. Autoritățile locale și centrale, alături de asociațiile de pensionari și instituțiile militare trebuie să discute pe bază de respect. Prin unitate și exprimarea voinței comune a asociațiilor lucrurile trebuie transmise împreună, pentru că atunci vor fi cu adevărat pu­ternice. Abia atunci, cei care decid temporar în anumite funcții, le vor lua mai mult în considerare. Aveți la Consiliul Județean Maramureș o ușă deschisă pentru dialog și doar împreună vom rezolva multe dintre problemele care încă au rămas nerezolvate pentru o cate­gorie socială a românilor, atât de importantă”, a transmis Gabriel Zetea, președintele CJ Maramureș.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.