• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 28 Martie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 29 Ianuarie , 2019

Echipa Blachotrapez a spus „prezent” în viața comunității băimărene și în 2018

De la susținerea sportivilor băimăreni și până la asigurarea unor condiții optime pentru câinii fără stăpân – așa se rezumă activitățile de implicare în viața comunității băimărene desfășurate anul trecut de producătorul de țigle metalice și accesorii pentru acoperiș Blachotrapez, prezent de cinci ani în economia locală.

„Comunitatea băimăreană ne-a primit cu brațele deschise de la început. Ni se pare firesc să ne implicăm și noi în viața orașului și să o facem puțin mai frumoasă. Susținem în primul rând sportivii, atât profesioniști, cât și amatori sau copii, deoarece credem că sportul trebuie să facă parte dintr-un stil de viață sănătos. Ne implicăm cu drag și în alte proiecte ale comunității și credem că merită să ajuți de fiecare dată”, spune Jaroslaw Turczynski, CEO Blachotrapez România.

Iar acțiunile lor au fost răsplătite: anul trecut, boxerul băimărean Florin Cardoș a devenit campion european la categoria super-ușoară, reușind un spectaculos KO chiar în prima repriză.

 

Florin Cardoș, campion european la box

„Este foarte important să ai parte de susținerea sponsorilor. Mai ales în sporturile individuale, așa cum este boxul, ai nevoie de o echipă dedicată, de o pregătire și o alimentație speciale și îi mulțumesc echipei Blachotrapez că a ales să mă susțină”, spune Cardoș. Pugilistul de 29 de ani are un palmares de invidiat: a pierdut doar două din cele 20 de meciuri oficiale și a încheiat opt partide prin knock-out. Alături de Florin Cardoș, și pugilistul Ionuț Popa beneficiază de sprijinul producătorului de acoperișuri metalice.

Implicarea Blachotrapez în viața sportivă băimăreană nu se oprește aici. Compania este mândru susținător al asociației Wildcats Baia Mare, ce are ca scop dezvoltarea baschetului pentru copii, completarea educației prin sport a tinerei generații și formarea copiilor talentați, precum și a clubului sportiv Minaur Baia Mare.

O altă direcție concretizată în 2018 o reprezintă investițiile pentru modernizarea orașului. Blachotrapez a contribuit la realizarea noului centru de ecarisaj, considerat model de bune practici în acest domeniu. Acoperișul adăpostului realizat la standarde europene are garanția calității Blachotrapez, fiind produs chiar în fabrica din Baia Mare. Planurile companiei pentru 2019 includ continuarea și extinderea parteneriatelor destinate comunității locale și nu numai.

 

Cine este Blachotrapez

Înființată în 1995 în localitatea poloneză Rabka Zdroj, compania producătoare de țigle metalice și accesorii pentru acoperiș Blachotrapez continuă activitatea din anii ’70 a soților Jan și Teresa Luberda. În prezent, compania este unul dintre liderii pieței poloneze a acoperișurilor metalice, cu cea mai mare rețea de vânzare retail din această țară.

Blachotrapez a intrat pe piața românească din 2010 și a dezvoltat aici două fabrici – la Baia Mare și la Ploiești, cu o capacitate de producție anuală de aproape 7 milioane de metri pătrați. Este unicul producător din România de țigle metalice și accesorii pentru acoperiș care folosește materie primă ThyssenKrupp, iar recent a început o colaborare și cu fabrica Voestalpine din Austria. „Vedeta” gamei de produse este țigla metalică Germania Simetric, care are o formă originală cu trei ștanțări, singura de acest fel de pe piață. Un alt model de top este șindrila metalică Janosik, cu un design inovator și caracteristici unice.

 

Adăpost pentru câini - acoperiș Blachotrapez

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.