• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 29 Martie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 23 Martie , 2015

Răsăriturile şi apusurile lui Ilie Tudorel

La Complexul Astronomic Baia Mare a avut loc expoziţia personală de fotografie a fotografului Ilie Tudorel, unul dintre cei mai activi consilieri locali băimăreni. Expoziţia este dedicată anului internaţional al Luminii şi cuprinde câteva zeci de fotografii reprezentând apusuri şi răsărituri de soare.

 
 

Consilierul băimărean, cunoscut om de afaceri, are un hobby ce a devenit în ultima perioadă o activitate curentă, fotografia. Chiar dacă nu este un profesionist, fotografii, unii dintre ei, l-au adoptat pe Ilie Tudorel, l-au inclus în tagma lor, l-au ajutat, l-au apreciat.

Artistul amator cu veleităţi de profesionist are o calitate greu de regăsit la mulţi fotografi, îi place să umble, este scormonitor, dornic să vadă totul, dar, mai ales, doreşte să arate tuturora minunile văzute şi fotografiate.

Având posibilităţi materiale pentru a îşi potoli setea de frumos, Ilie Tudorel are scule destul de performante, iar fotografiile au calitate.

Este a doua personală din ultima perioadă de timp, iar fotografiile au fost făcute în Maramureş, în alte judeţe, dar şi în străinătate.

Artistul a surprins în multe locuri momentele magice ale răsăritului, dar şi liniştea maiestuoasă ale apusului. Lucrări frumoase, interesante şi aşezate pe panouri pentru a transmite sentimentele trăite de artist.

Expoziţia va fi deschisă până la sfârşitul anului, în cinstea anului internaţional al luminii, un gest frumos al unuia dintre cei mai harnici consilieri locali.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.