• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 25 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Joi , 17 Aprilie , 2014

Proiectul Phoenix a devenit operaţional

Asociaţia Esperando a organizat conferinţa de deschidere a proiectului “Phoenix”.

În cadrul evenimentului reprezentanţi ai beneficiarului şi ai partenerului au prezentat proiectul cu activităţile planificate şi rezultatele anticipate.

 
 

Obiectivul general al proiectului este: creşterea capacităţii de integrare pe piaţa muncii a 470 de şomeri cu accent pe şomeri tineri, femei şi şomeri de lungă durată, din regiunea Nord-Vest, în următoarele 18 luni, prin furnizarea sprijinului pentru noi competenţe şi promovarea culturii antreprenoriale, în vederea asigurării de oportunităţi sporite pentru participarea viitoare pe o piaţă a muncii modernă, flexibilă şi inclusivă.

Proiectul se derulează în parteneriat cu SC 3ART SRL, şi este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritară 5: „Promovarea măsurilor active de ocupare”, Domeniul major de intervenţie 5.1: „Dezvoltarea şi implementarea măsurilor active de ocupare în Regiunea Nord-Vest”.

 

Evenimentul a avut loc în Sala Europa din cadrul Primăriei Municipiului Baia Mare.

 

„Esenţa este să încercăm ca măcar 470 de persoane din regiunea aceasta să aibă acces la piaţa muncii. Persoane care sunt în şomaj, persoane care sunt în căutarea locurilor de munca, persoane care au o pregătire profesională mai redusă sau neadaptată nevoilor actuale a pieţei muncii. Pentru aceste persoane dorim noi să oferim posibilitatea ca prin activităţile proiectului şi, în primul rând prin cursuri, să îşi îmbunătăţească viaţa, de a-şi găsi un loc de muncă cât se poate de bine remunerat“.

 

Daniel Filipaş, manager de proiect

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.