• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 29 Martie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 26 Mai , 2017

Proiectul Erasmus + „RIDING THE RAINBOW TO A BETTER FUTURE”

Director, prof. Viorelia-Maria VELE

La deschidere au participat din partea Inspectoratului Școlar Județean Maramureș domnul inspector școlar general adjunct Ciprian Cucuiat și doamna Adriana Meșter, inspector școlar pentru proiecte educaționale.
Delegația formată din cei 19 profesori din țările participante, după festivitatea de deschidere, a fost primită de către primarul Comunei Fărcașa, domnul Ioan Stegeran, după care au participat la un program artistic susținut de corul Școlii Gimnaziale „Lucian Blaga” Fărcașa și Ansamblul de dansuri populare „Plaiuri some­șene”. A fost vizitată fabrica Eaton Electroproducție Sîrbi și biserica de lemn de la Buzești, urmând ca pe parcursul săptămânii, pe lângă acti­vitățile stabilite în proiect, să viziteze și alte obiective turistice din județ.
Proiectul se axează atât pe nevoile individuale ale elevului, cât şi  pe cele de ansamblu. Modulele şi activităţile desfășurate caută să dezvolte o gamă largă de resurse inovative de predare care vin atât în sprijinul cadrelor didactice, cât și al elevilor.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.