Bdul Traian, Bloc 23, Ap. 9
Baia Mare, România
0362-401.331; 0362-401.332
office@gazetademaramures.ro
Vineri , 28 Septembrie , 2018

PROGRAMUL TEATRULUI MUNICIPAL BAIA MARE ÎN PERIOADA 1 – 7 octombrie 2018

de Gazeta de Maramures

Miercuri, 3 octombrie, de la ora 19.00, vă invităm la spectacolul „ȘI MÂINE E O ZI”, de Franz Xaver Kroetz, un tulburător reci­tal acto­ricesc al doamnei Aurora Prodan, un spectacol care ne vorbește despre singurătate, dar și despre speranță.
Spectacolul se joacă
la sala studio.
Durata: 60 minute
(fără pauză).
Intrarea liberă!
Joi, 4 octombrie, de la ora 19.00, este programat spectacolul „BU­TOIUL CU PULBERE”, de Dejan Dukovski, regia Marcel Țop, o poveste tragi-comică despre oamenii Maramureșului, cel mai nedomesticit ținut românesc, un loc unde țăranii au construit un cimitir vesel în care până și moartea are mormântul ei. (Spectacol nerecomandat persoa­nelor sub 15 ani!)
Spectacolul se joacă
cu publicul în sală.
Durata: 130 minute (fără pauză).
Intrarea liberă!
Vineri, 5 octombrie,  de la ora 17.00, sunteți invitați la spectacolul „POVEȘTI DIN BUCĂ­TĂ­RIE”, o creație colectivă a actorilor din distribuție, în regia lui Cristian Ban. Spectacolul îşi propune să aducă în faţa spectatorilor sinceritatea şi căldura unei întâlniri din bucătăria copilăriei fiecăruia dintre noi.
Spectacol cu publicul pe scenă.
Durata: 90 minute (fără pauză).
Intrarea liberă!
Sâmbătă, 6 octombrie, de la ora 11.00, cei mici sunt așteptați la Tea­trul de Păpuși la spectacolul „PETRICĂ ȘI LU­PUL”, regia Iulian Bulancea, o misterioasă po­veste, imaginată de compozitorul rus Serghei Proko­fiev. Un copil năs­trușnic, animale prietenoase, mu­zică frumoasă şi umbre captivante vă invită la aventura copi­lăriei: cum să-ți învingi frica?
Spectacolul se joacă la sala Teatrului de Păpuși.
Durata: 60 minute (fără pauză).
Intrarea liberă!

Duminică, 7 octombrie, de la ora 11.00, cei mici sunt așteptați la Tea­trul de Păpuși să vizioneze spectacolul „PUNGUȚA CU DOI BANI”, regia Liviu Steciuc, un spectacol care  prezintă peripeţiile unui cocoş izgonit de-acasă, fiindcă nu făcea ouă. Mijloacele tehnice ingenioase, originalitatea păpuşilor ale căror dimensiuni cresc şi descresc pentru a le sugera spectatorilor profunzimea peisajului… sau pur şi simplu, importanţa unui anumit moment, contribuie la realizarea unui spectacol surprinzător.
Spectacolul se joacă la sala Teatrului de Păpuși.
Durata: 60 minute (fără pauză).
Intrarea liberă!