• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Marţi , 23 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 1 Iulie , 2016

PROGRAME DE VARĂ 2016

Ne bucurăm să anunţăm că în perioada verii 2016 toţi copiii din comuna Dumbrăviţa vor beneficia de programe de vacanţă GRATUITE organizate de American International School of Transylvania (AIST) cu sprijinul UACE!

 

 

Copiii din ciclul gimnazial sunt invitaţi să participe la activităţi multiculturale în Baia Mare în perioadele 27-28 iunie, 29-30 iunie, 4-5 iulie, 6-7 iulie,  11-12 iulie, 13-14 iulie, 18-19 iulie, 20-21 iulie, 25-26 iulie, 27-28 iulie 2016.

 

Programul de vacanţă Design YourSelf se adresează tinerilor din clasele gimnaziale şi este unul de dezvoltare personală – atât de necesară acestei vârste. Organizat în Baia Mare pe parcursul celor 10 serii de mai sus, programul derulat în limba engleză de către colegii noştri internaţionali conţine activităţi interactive pornind de la subiecte precum educaţia pentru umanitate, educaţia financiară, educaţia pentru diversitate, educaţia pentru societate, educaţia pentru minte, trup şi suflet etc. Copiii vor face vizite de tot felul, inclusiv la organizaţii care se ocupă de copii şi tineri mai puţin norocoşi decât sunt ei.

Totodată, aceştia vor cunoaşte oameni pasionaţi de munca lor, invitaţi care lucrează în educaţie, muzică, artă, sport, mass-media, business etc. care le vor vorbi tinerilor despre cum au reuşit în domeniile în care activează. Ne dorim ca aceste poveşti de succes să-i inspire să-şi caute în viaţă drumul personal şi profesional care să-i facă fericiţi şi realizaţi.

Participarea la programul Design Yourself este gratuită, costurile cu transportul, mesele, resursa umană şi activităţile fiind acoperite integral de către organizatori. Înscrierile se fac la şcoala gimnazială din Dumbrăviţa şi structura Rus, aşadar vă rugăm să vă exprimaţi acordul de participare pentru copiii dumneavoastră la şcoală. În limita locurilor disponibile se pot înscrie şi copiii de gimnaziu care locuiesc în comună, dar nu frecventează acolo şcoala. 

 

Copiii din ciclul primar vor primi vizita AIST în primele două săptămâni din luna august (1 – 5 august şi 8 – 12 august). Activităţile pe care le oferim se adresează copiilor din toate satele aparţinătoare şi se vor derula în centrul AfterSchool din Dumbrăviţa în programe de 5 zile (de luni până vineri) între orele 9:00 şi 12:00 sau 13:00 şi 16:00, la alegere (preferabil ar fi ca şcolarii mici să vină dimineaţa, iar clasele a III-a şi a IV-a după-masa).

După o lună de pauză suntem convinşi că aceştia se vor bucura să-i revadă şi să-şi ia rămas bun de la voluntarii din Germania, Danemarca şi Marea Britanie cu care s-au întâlnit pe parcursul întregului an şcolar 2015-2016, dar şi să-i cunoască pe noii noştri colegi internaţionali din Estonia, Franţa, Germania, Marea Britanie şi Danemarca.

Şi acest program este deschis în limita locurilor disponibile tuturor copiilor din comună, adică şi celor cu vârsta între 6 şi 11 ani care nu frecventează şcoala din satele lor. Înscrierile au început în şcolile din comună şi ne dorim să-i avem la aceste activităţi gratuite pe toţi copiii înscrişi până la sfârşitul anului şcolar.

 

Vă rugăm să păstraţi legătura cu cadrele didactice din şcoli pentru înscrieri.

Vă aşteptăm la activităţile noastre!

Echipa AIST

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.