• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 20 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Joi , 16 Februarie , 2017

Profesori din 5 ţări se perfecţionează în domeniul formării profesionale a adulţilor

Agenția de formare RoGePa SRL din Baia Mare implementează în calitate de partener, proiectul  I.C.T. – I Can Teach Adults. Proiectul se derulează pe o perioadă de 2 ani, respectiv 01 Septembrie 2016 – 31 August 2018, sub egida programului ERASMUS +, Acțiunea cheie 2 (KA2) – Parteneriate strategice. Partenerii proiectului sunt: Gebze Halk Egitimi Merkezi din TURCIA, în calitate de coordonator al proiectului, Kairos Europe Limited din MAREA BRITANIE, Luetec din  ITALIA, respectiv FA Magdeburg GmbH din GERMANIA.

În perioada 06.02.2017 – 10.02.2017 a avut loc la Cluj Napoca, a doua întâlnire transnațională, găzduită de RoGePa, scopul acesteia fiind îmbunătățirea competen­țelor și aptitudinilor  fiecărui formator participant în domeniul utilizării IT în formarea profesională. Pe parcursul celor 5 zile ale întâlnirii transnaționale formatorii prezenți s-au familiarizat cu utilizarea mai multor instrumente de webdesign și media design (Slack, Google Drive, Google Maps, Google Forms,  Wordpress, Pinterest, Canva şi Youtube).
Pe lângă activităţile de formare directă participanţii au avut ocazia să viziteze un centru de formare a adulților precum și un parc tehnologic axat pe domeniul IT, aceştia fiind plăcut impresionaţi de tot ceea ce au văzut şi învăţat pe parcursul celor 5 zile.
Organizatorii nu  au neglijat latura culturală şi socială a acestor proiecte planificând vizite la principalele obiective culturale din Cluj-Napoca, o vizită la salina din Turda dar şi un prânz cu specific românesc în cadrul căruia le-a fost făcută şi o succintă prezentare a Băii Mari şi a Maramureşului din perspectiva economică şi turistică.
Proiectul va continua cu încă 4 sesiuni de instruire, organizate de către fiecare partener în parte, astfel încât fiecare să-şi aducă contribuţia la obiectivele proiectului prin punerea la dispoziţia participanţilor a experienţei lor specifice în formarea profesională a adulţilor.
 

 

Pentru mai multe informații puteți accesa pagina de web a proiectului
www.ictadults.com, precum și pagina de http://www. Facebook.com/ICTadults.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.