• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 20 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 8 Octombrie , 2012

Primarul Ovidiu Nemeș a participat la festivitățile de deschidere a noului an școlar

Cea mai bună investiţie pentru un viitor mai bun o reprezintă copiii şi şcoala, de aceea, orice administraţie serioasă şi performantă investeşte înainte de toate în învăţământ. Pentru primarul municipiului Sighetu Marmaţiei, elevii şi şcolile au reprezentat totdeauna o prioritate.

Primarul Ovidiu Nemeș a fost prezent, luni, 17 septembrie, în prima zi de școală, la patru unități de învățământ din Sighetu Marmației, respectiv Colegiul Național Dragoș Vodă, Școala Dr .Ioan Mihalyi de Apșa, Liceul Regele Ferdinand și Grupul Școlar pentru Industrie Mică și Servicii. În cadrul festivităților de deschidere a noului an școlar, Primarul Sighetului a adresat elevilor invitația de a se implica în mod serios în procesul de învățare și le-a urat să aibă parte de rezultate bune la învățătură și de multe amintiri frumoase legate de acest an școlar.

„Prima zi de școală este pentru noi toți motiv de bucurie și emoții, fie că suntem elevi, dascăli, părinți ori bunici. Sunt clipe frumoase din viața fiecăruia dintre noi pe care le retrăim în fiecare toamnă, atunci când sună clopoțelul care anunță că vacanța de vară s-a încheiat. Doresc elevilor succes în noul an școlar, dascălilor răbdare și dragoste pentru misiunea pe care o au, iar părinților să fie mereu prezenți în viața personală a copiilor lor, dar și în viața școlară”, a precizat Primarul Ovidiu Nemeș.

În schimb, Primarul Ovidiu Nemeș a primit din partea elevilor aplauze pentru organizarea Festivalul “Aeternus Maramorosiensis”, un mod excelent de a încheia vacanța de vară.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.