• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 20 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 30 Iulie , 2018

Președintele CJ Maramureș a reînnoit contractul de management al directorului Complexului Astronomic Baia Mare

De la 1 iulie 2014, Planetariul Baia Mare a revenit la nu­mele său iniţial de Com­plexul Astronomic Baia Mare, fiind un centru cultural-științific de popularizare a astronomiei, aflat în subordinea Consiliului Județean Mara­mu­reș. Prof. Ovidiu Ignat este manager din luna septembrie 2014, atunci când Planetariul a devenit instituție de sine stătătoare, după desprinderea de Mu­zeul de Mineralogie.
Despre activitatea desfășurată în primul mandat ca manager al Complexului As­tronomic Baia Mare, directorul Ovidiu Ignat a subliniat faptul că Planetariul
și-a consolidat statutul de cea mai modernă instituție de profil din Europa de Sud-Est.

„Sectorul expozițional a fost îmbogățit prin crearea de noi spații destinate cunoașterii și experimentării. În perioada următoare vom continua implementarea programelor și proiectelor care și-au dovedit utilitatea în anii trecuți și vom insista pe ideea aderării Complexului Astronomic din Baia Mare la asociații astronomice naționale și internaționale, pentru accesul mai facil la proiecte cu fonduri europene nerambursabile. Mulțumim conducerii Consiliului Județean Maramureș pentru întreg sprijinul oferit și sperăm să avem o colaborare la fel de fructuoasă și în viitor”, a declarat prof. Ovidiu Ignat.
Președintele Consiliului Județean Mara­­mureș, Gabriel Zetea a declarat că instituția pe care o conduce va susține în continuare toate proiectele importante ale Complexului Astronomic Baia Mare, remarcând rezultatele care au fost înregistrate aici, în ultimii ani.

„Îl felicit pe prof. Ovidiu Ignat pentru proiectul de management pe care l-a depus și pentru felul în care a reușit să dezvolte activitatea Complexului Astronomic, aceasta fiind o instituție aflată în subordinea Consiliului Jude­țean care face cinste întregului județ. Îi doresc mult succes în continuare în implementarea tuturor pro­iectelor prezentate și îl asigur de întreaga noastră susținere și pe mai departe”, a conchis șeful administrației județene, Gabriel Zetea.

 

„Sectorul expozițional a fost îmbogățit prin crearea de noi spații destinate cunoașterii și experimentării. În perioada următoare vom continua implementarea programelor și proiectelor care și-au dovedit utilitatea în anii trecuți și vom insista pe ideea aderării Complexului Astronomic din Baia Mare la asociații astronomice naționale și internaționale, pentru accesul mai facil la proiecte cu fonduri europene nerambursabile”.
Prof. Ovidiu Ignat

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.