• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 25 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 2 Decembrie , 2014

Pregătiţi de iarnă

Deoarece în ultima perioadă se anunţă vreme rece cu posibile ninsori, autorităţile sighetene şi-au luat măsurile de precauţie pentru a nu fi luate prin surprindere de iarnă. Utilajele de deszăpezire şi stocurile de materiale antiderapante sunt deja în depozitul celor de la Serviciul Public de Gospodărire Urbana, iar muncitorii sunt şi ei gata de intervenţie.

Chiar dacă ninsoarea nu şi-a făcut încă apariţia, cei care se vor ocupa în această iarnă de deszăpezirea municipiului Sighetu Marmaţiei au vrut să fie pregătiţi din timp.

„Încă de la începutul lunii octombrie am finalizat pregătirea utilajelor şi al stocului de material antiderapant pentru perioada de iarnă, astfel că avem pregătite, pentru cazul în care iarna va veni, un număr de opt utilaje, un stoc de material antiderapant reprezentând nisip şi sare în jur de o sută de tone şi mai avem o cantitate de două tone de clorură de calciu, este în formă lichidă şi va fi folosită pe zonă centrală să nu afecteze atât de mult partea carosabilă cum afectează sarea”, a declarat directorul Serviciului Public de Gospodărire Urbana, Ioan Şuştic.

Reprezentanţii Serviciului Public de Gospodărire Urbana dau asigurări că stocurile de material antiderapant, dar şi utilajele pe care le deţin acum, vor fi suficiente.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.