• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 25 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 24 Noiembrie , 2014

Planurile Samsung pentru anul care urmează

Compania Samsung, lider mondial în domeniul telefoanelor mobile, vorbeşte despre planurile sale pentru 2015.

 
 

Samsung Display, care se ocupă de fabricarea de ecrane, a anunţat că va lansa un ecran flexibil pentru telefoane mobile, care poate fi îndoit, spune un executiv de la Samsung.

Lee Chang-hoon, vicepreşedintele echipei de strategie de afaceri, a declarat că în fiecare lună Samsung Display va produce între 30.000 şi 40.000 de ecrane flexibile. A făcut afirmaţia în cadrul Samsung Investor Forum 2014 din New York. La acelaşi eveniment

s-a mai declarat că nicio altă companie în afară de Samsung nu mai are această capacitate de producţie.

La finalul lui 2015, Samsung speră să lanseze un telefon cu ecran atât de flexibil. Lee a mai declarat că Samsung are de gând să scadă costurile de producţie la panourile AMOLED, pentru a le face mai atractive.

Tot pentru anul care vine, compania a anunţat că va lansa cu 30% mai puţine modele de telefoane, după cum a declarat Robert Yi, senior vicepreşedinte la Samsung Electronics. Asta ca răspuns la faptul ca Samsung a fost acuzat că lansează prea multe gadgeturi.

 

O astfel de măsură ar ajuta compania să scadă preţurile telefoanelor, prin producţia în masă. Yi a spus că, pentru produsele ieftine şi la preţ mediu, contează mult banii, în schimb pentru gadgeturile high-end, mai importantă este inovaţia, conform yoda.ro.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.