• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 29 Martie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 17 Decembrie , 2018

Peste 400 de copii prezenți la evenimentele organizate de Centrul Școlar de Educație Incluzivă Vișeu de Sus

Evenimentele organizate în parteneriat cu Centrul Cultu­ral-Social și Clubul Rotary Vișeu de Sus au devenit deja tradiție și promovează cunoașterea, stimularea și afirmarea potențialului artistic al copiilor din învăţământul preşcolar, primar, gimnazial, liceal şi special și schimbul de bune practici în domeniu, adresându-se preşcolarilor şi elevilor din învăţământul special şi învăţământul de masă, dar și cadrelor didactice.

Activitățile coordonate de directorul Centrului Școlar de Educație Incluzivă, prof. Angela Kolozsvari și de întregul colectiv al instituției s-au bucurat de un succes deosebit, aproximativ 400 de copii de la școlile din Vișeu de Sus și alte localități din județ participând la atelierele de arte plastice, decorative și vizual-auditive. 

Consiliul Județean Maramureș a fost reprezentat la acest eveniment de consilierului județean Ioan Radu Coman, care a transmis gândurile bune și felicitările președintelui Gabriel Zetea pentru reușita acțiunii, dând asigurări că instituția județeană va rămâne un partener corect și implicat în toate proiectele viitoare.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.