• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 25 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 9 Iunie , 2017

Participarea delegației din Maramureș la Adunarea Generală ARE, Sankt Pölten - Austria, 31 mai – 2 iunie 2017

În perioada 31 mai – 2 iunie 2017 s-a desfășurat în Sankt Pölten – Austria Adu­narea generală a Ansamblului Re­giu­nilor Europei, o organizație interna­țională din care face parte și județul Maramureș încă din anul 1997. Anul acesta, principala activitate ARE – adunarea generală a mem­brilor săi - a avut o importanță spo­rită fiind organizate alegeri pentru noua structură de conducere a organizației.
Delegația din Maramureș a fost condusă de dl. vicepreședinte Ioan Doru Dăncuș, care a avut și mandatul de a vota noua conducere ARE; din delegație mai fă­când parte dl. Pop Sorin – consilier jude­țean și d-na. Lițe Mihaela – șef Birou Relații Externe.

În prima parte a adunării generale ARE au fost prezentate rapoartele Comitetului Executiv ARE, al Biroului ARE, a secretarului general ARE, a rețelei regionale a tinerilor, programului Eurodyssey și a Comitetului de organizare a Academiei de Vară ARE. De asemenea, au prezentat rapoartele anuale cele 3 comisii ARE: Comisia 1 - Economie și dezvoltare regională, Comisia 2 - Politici Sociale și Sănătate Publică și Comisia 3 - Cultură, Educație și Tineret.

În continuarea întâlnirii s-a adoptat mo­dificarea statutului organizației ARE, a statutului programului Eurodyssey și
s-au ratificat procedurile și strategia de planificare adoptate anterior de Co­mitetul executiv ARE. S-au ratificat de asemenea solicitările de a deveni membri ARE și cele de retragere din această organizație.
Rapoartele privind bugetul organizației pe anul 2016 au fost prezentate de trezorierul organizației, și de auditor, trendul fiind unul pozitiv. În continuare s-a adoptat și bugetul ARE pentru anul 2017.

Ultima parte a întâlnirii a constat în alegerile noii conduceri ARE.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.