• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 18 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 5 Octombrie , 2018

Participare maramureșeană la plenarele de toamnă ale Comisiilor ARE

La întâlniri au participat și reprezentanți ai Maramu­re­șului, respectiv Mihaela Lițe, șef Birou Relații Externe, membru în Comitetul de organizare al Academiei de vară ARE și Florian Sălăjeanu, manager general ASSOC. Consiliul Județean Maramureș este un membru activ al Adunării Regiunilor Europei, încă din anul 1997, găzduind de două ori Academia de vară ARE, ultima dată în luna august 2018.

La plenarele de primăvară ale comi­tetelor ARE, care au avut loc în luna februarie 2018, la Arad, instituția Consiliului Județean a fost solicitată să prezinte exemple de bune practici de politici sau acțiuni sociale reprezentative pentru județul Maramureș. Având în vedere buna colaborare cu ASSOC, în cadrul proiectelor derulate de Consiliul Județean Maramureș, Florian Sălăjean, managerul general al ASSOC a fost propus în cadrul  întâlnirii Comi­tetului 2 pentru Politici Sociale și Sănătate Publică, pentru a face o prezentare cu tema „Intreprinderile sociale, mijloace de incluziune socială”. Această prezentare a avut loc în data de 26 septembrie 2018.

Reprezentanții județului Maramureș au participat activ și la dezbaterile din cadrul grupurilor de lucru „Energie și Schimbări Climatice” și „Transport și Mobilitate”, prezentând proiectele și inițiativele Consiliului Județean Mara­mureș  în aceste domenii. De asemenea, ca urmare a găzduirii Academiei de vară ARE 2018, în Maramureș, insti­tuția județeană a fost solicitată de către Comitetul de organizare al Aca­demiei de vară ARE să facă o prezentare a concluziilor, respectiv puncte slabe și puncte tari. Totodată, s-a solicitat Con­siliului Județean și prezentarea unui scurt film de promovare a Academiei de vară ARE 2018, pentru a face trecerea la viitoarea Academie de vară ARE, care va fi gazduită în 2019, de Vojvodina.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.