• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 25 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 2 Septembrie , 2014

Papillon Catering, o afacere cu gust

Poţi mânca sănătos, gustos şi ieftin la birou? Răspunsul este da, iar soluţia este Papillon Catering, cel mai nou restaurant & catering din Baia Mare. 

 

Există oameni care trăiesc ca să mănânce – gurmanzi, şi oameni care savurează mâncarea ca să trăiască şi să se bucure de o viaţă lungă, productivă şi sănătoasă –gourmet. Diferenţa o face modul în care mâncăm şi, mai ales, ceea ce mâncăm.

 

Studiile ne confirmă, ceea ce ştim şi simţim cu toţii: oamenii care mănâncă prost trăiesc mai puţin. Este deja dovedit la ora actuală că alimentaţia joacă un rol important în promovarea şi menţinerea stării de sănătate de-a lungul întregii vieţi, o dietă nesănătoasă poate declanşa numeroase boli cronice cu incidenţă şi prevalenţă în creştere alarmantă în civilizaţia actuală, precum sunt obezitatea, diabetul zaharat tip 2, bolile cardiovasculare, cancerul, osteoporoza şi bolile dentare. Numai că, la statisticile seci şi sumbre, răspundem de obicei retoric: „în secolul vitezei”, cine mai are timp să-şi prepare o masă sănătoasă şi gustoasă la prânz”? 

 

Din fericire, există un alt tip de soluţie şi un alt răspuns: au alţii timp să prepare o astfel de masă în locul nostru şi, mai mult, să ne-o livreze la birou sau acasă: Papillon Catering.

Cea mai nouă firmă de catering din Baia Mare vă oferă un prânz gustos, diversificat, preparat din ingrediente sănătoase şi naturale, pe care îl puteţi servi la birou, acasă sau la locaţia cochetă de pe strada Transilvaniei, nr. 8 (în spatele cafenelei Rotonda), la un preţ accesibil pentru orice buzunar: 11 lei un meniu light şi 13 lei un meniu clasic.

Papillon Catering asigură servicii complete de catering pentru diverse evenimente, la aceeaşi calitate ireproşabilă şi la preţuri avantajoase.

 
 

Detalii şi comenzi la:

0362.404.909,
0757.406.380
papilloncatering2014@gmail.com

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.