• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Miercuri , 24 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Miercuri , 2 Decembrie , 2015

Până la finalul anului noţiunea de copreşedinte dispare, iar organizaţiile PNL vor avea în frunte un singur lider

Candidaţii liberali validaţi pentru primării vor prelua şefia organizaţiilor locale ale PNL. Totodată, şi primarii vor deveni preşedinţi de organizaţie. Până la finalul lunii decembrie, liberalii doresc ca noţiunea de copreşedinte să dispară, iar organizaţiile să fie conduse de un singur lider.

 

În Consiliul Naţional al PNL, ce va avea loc la începutul lunii decembrie, se va propune ca toţi candidaţii desemnaţi pentru primării la alegerile locale din 2016 să devină preşedinţi unici în organizaţiile în care vor candida. Decizia reprezintă un pas important pentru finalizarea procesului de fuziune a vechiului PNL cu PDL. În plan local, liberalii maramureşeni au luat deja primele decizii.

 

„Astăzi am luat decizia în cadrul Biroului Judeţean ca în organizaţiile, în localităţile unde avem primari aparţinând Partidului Naţional Liberal, acei primari să devină şi preşedinţi de organizaţie, unici. Dispare noţiunea de copreşedinte şi primarii vor fi preşedinţi. Acolo unde primarii nu doresc, sau din cauza unei înţelegeri locale, de a lăsa responsabilitatea partidului altcuiva, vor împuternici pe acea persoană să se ocupe de conducerea efectivă a organizaţiei, dar ca răspunzători, şi ca prim nume va fi în continuare primarul”, a declarat copreşedintele PNL Maramureş, Ovidiu Nemeş.

 

Liberalii maramureşeni au mai arătat că noţiunea de copreşedinte va dispărea până la finele anului. Ei au atras atenţia că până la data de 15 decembrie vor trebui depuse candidaturile.

„În aceeaşi măsură, noţiunea de copreşedinte până la finalul lunii decembrie dispare. Toate organizaţiile PNL vor fi conduse de un singur preşedinte. Noi am convocat pentru data de 16 decembrie un comitet director judeţean unde vom face o primă evaluare a organizaţiilor. Acolo unde avem oamenii deja desemnaţi de organizaţii ca şi candidaţi, aceia vor fi şi desemnaţi preşedinţi, iar până în data de 15 decembrie, toate candidaturile trebuie să fie depuse, pentru procesul intern de fuziune, să avem toţi preşedinţii de organizaţii desemnaţi”, a mai precizat Ovidiu Nemeş.

 

Candidaţii vor trebui desemnaţi până la mijlocul lunii decembrie, astfel încât de la începutul anului viitor să se pregătească pentru campania electorală.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.