• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 20 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 27 Februarie , 2023

Oportunități de instruire pentru tinerii din zonele de munte

 Asociația Europeană a Zonelor de Munte – EuroMontana – în cadrul căreia Consiliul Județean Maramureș este membru - împreună cu Secretariatul Parteneriatului Montan, are plăcerea de a anunța apelul de candidaturi pentru cea de-a șaisprezecea ediție a Școlii de vară IPROMO

IPROMO este un program anual de instruire privind dezvoltarea durabilă a munților, organizat în comun de Secretariatul Parteneriatului Montan al Organizației Națiunilor Unite pentru Alimen­tație și Agricultură (FAO), Universitatea din Torino, Italia și Universitatea din Tuscia, Italia, sub înaltul patronaj al Ministerului italian al Afacerilor Externe.

Tema școlii de vară IPROMO din acest an va fi „Tineretul și viitorul pădurilor din zona de munte”, iar dezbaterile se vor axa pe managementul durabil al pădurilor, cu accent pe rolul tinerilor.

Cursul va fi un studiu aprofundat ce se va desfășura timp de două săptămâni la Pieve Tesino (nord-estul Italiei) și Ormea (nord-vestul Italiei), în perioada 11 iulie - 25 iulie 2023. Școala de vară se va desfășura cu prezență fizică, iar limba de predare va fi engleza. Aceasta va include prelegeri, lucrări practice și excursii, iar corpul profesoral va include un mix de profesori universitari, ofițeri ONU și colegi din organi­zațiile regionale sau internaționale care se ocupă de dezvoltarea durabilă a munților.
Având în vedere tema acestui an – tineretul, doar participanții cu vârs­ta de sub 35 de ani (născuți în timpul sau după anul 1988) sunt eligibili să aplice. La curs vor fi admiși aproximativ 30 de tineri.
Persoanele interesate pot aplica online, prin transmiterea unui
curriculum vitae ca fișier Word sau PDF la adresele de e-mail
Antonella.Sorrentino@fao.org și Fabio.Parisi@fao.org.
Termenul limită pentru depunerea cererilor este 28 februarie 2023, iar solicitanții vor primi un răspuns până la jumătatea lunii martie 2023.

Pentru întrebări suplimentare, puteți să ne contactați prin email pe:
Antonella.Sorrentino@fao.org și Fabio.Parisi@fao.org.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.