• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 29 Martie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 2 Iunie , 2017

Olimpiada Fisculaşului, o nouă ediţie de succes

Luni, 22 mai 2017, a avut loc o nouă ediţie a concursului interşcolar de cultură generală „Olimpiada Fisculaşului”, organizat de Şcoala Dumbră­viţa, UAC Europe şi Asociaţia NEMUS. În acest an au participat la concurs patru şcoli: Şcoala Dumbrăviţa, Şcoala Rus, Liceul Teoretic „Traian Vuia”, Tăuţii Măgherăuş şi Şcoala Generală „George Coşbuc”, Medieşu Aurit. 
 

 

 

Ca în fiecare an, Şcoala Dum­brăviţa, UAC Europe şi Asociaţia NEMUS au organizat o nouă ediţie a con­cursului „Olimpiada Fisculaşului”, care a depăşit deja sfera locală şi judeţeană, având invitaţi şi din alte judeţe. În acest an, alături de elevii şcolilor din comună, au participat la concurs şi elevii Liceului Teoretic „Traian Vuia” din Tăuţii Măgherăuş şi ai Şcolii Generale „George Coşbuc”, Medieşu Aurit. Elevii au dat teste grilă din limba română, matematică, ştiinţe şi limba engleză, iar la final, pe baza punctajului, a fost stabilit clasamentul pentru fiecare clasă. Marele premiu a fost, ca în fiecare an, o tabletă, oferită de UAC Europe şi Asociaţia NEMUS. Toţi elevii şi profesorii au fost recompensaţi cu diplome de participare, iar în pauza în care au fost corectate lucrările, elevii
s-au putut cunoaşte mai bine la un mini-party şi au putut vedea frumuseţile comunei Dumbrăviţa.

Premiile au fost oferite de Corina Mulea, PR&Office Manager UAC Europe, care a felicitat toţi participanţii şi a declarat că: „UAC Europe susţine competiţiile şcolare, sportive, activi­tăţile extraşcolare pentru că vă ajută să vă dezvoltaţi, să fiţi mai buni, să învăţaţi mai mult. Felicitări tuturor elevilor şi cadrelor didactice care au participat la acest eveniment şi vă aşteptăm anul viitor la o nouă ediţie”. 
De asemenea, directorul Şcolii Dum­bră­viţa, Tomşa Magdalena, le-a mul­ţumit participanţilor, sponsorilor şi a arătat că ediţia din acest an a concursului interşcolar a fost una de succes. 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.