• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 19 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 24 Februarie , 2015

Odiseea senatorului Titus Paşca, între PNL şi PLR

Povestea migraţiei politice capătă valenţe demne de o comedie neagră. Săptămâna trecută, senatorul Liviu Titus Paşca a anunţat că s-a reînscris în PNL, declarând în faţa presei centrale că: „Am semnat adeziunea la PNL. Eu sunt membru PNL începând de astăzi. Am fost membru PNL din 14 februarie 1990 şi în 1 septembrie 2014 mi-am dat demisia (din PNL - n.r.) şi am rămas şase luni senator independent. De azi însă am reintrat în rândurile PNL. Am fost şi la şedinţa de grup.

Urmează să fac şi anunţul oficial în plen”. Culmea e că PLR a trimis un comunicat de presă în care arată că Paşca a fost exclus din grupul Liberal Conservator, după ce s-a constatat că nu mai împărtăşeşte valorile liberale: „Grupul senatorilor Partidului Liberal Reformator, constatând că dl. senator Titus Paşca nu mai împărtăşeşte valorile liberale, a decis, în 16 februarie 2015, excluderea acestuia din Grupul Liberal Conservator din Senatul României. Partidul Liberal Reformator a luat fiinţă ca urmare a iniţiativei unui grup de liberali care împărtăşesc aceleaşi idei, aceleaşi principii şi aceleaşi valori: valorile liberalismului, ale democraţiei, valorile europene. Considerăm că aceste valori reprezintă o soluţie pentru viitor, valorile cu care România se poate schimba, se poate moderniza.

Ţelul Partidului Liberal Reformator de schimbare a României, de modernizare a ei poate fi atins doar cu ajutorul colegilor care împărtăşesc fără compromisuri aceleaşi valori”, se arată în comunicat. Culmea e că partidul din care a fost chipurile exclus Paşca nu există, cât despre doctrină, ce să mai vorbim?

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.