• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 28 Martie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 19 Septembrie , 2022

O extraordinară, la CL Baia Mare

La sfârșitul săptămânii trecute, a avut loc o ședință extraordinară a Consiliului Local Baia Mare, unde aleșii băimărenilor au trebuit să dezbată 10 proiecte de hotărâre. Cele mai multe s-au referit la lucrări pentru creșterea eficienței energe­tice la blocuri din municipiul de pe Săsar.

Un proiect de hotărâre important a fost cel cu privire la locuințele sociale din cele trei blocuri de pe Horea și Grănicerilor.
La  sfârșitul acestei luni, vor expira contractele de închiriere și vor trebui făcute altele.
Se va aproba prelungirea contractelor de închiriere pe o perioadă de șase luni calendaristice, începând cu 01.10.2022 până la data de 31.03.2023, pentru locuințele sociale din următoarele blocuri: str. Horea nr. 46A cu 119 apartamente, str. Horea 46 B cu 131 apartamente, str. Grănicerilor nr. 116 cu 96 apartamente.
Prelungirea contractelor se va face numai pentru chiriașii care nu înregistrează restanțe la plata chiriei şi a taxelor comunale. Chiriașii care înregistrează restanțe la plata chiriei şi a taxelor comunale vor fi acționați în judecată prin grija Serviciului Juridic Resurse Umane din cadrul Direcției de Asistență Socială, în vederea recuperării debitelor şi a evacuării acestora din locuințe.   
 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.