• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 23 Martie 2019

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 29 Iunie , 2018

O excursie de vis

„Luni și marți, după intrarea în vacanță, am fost cu copiii în excursie. Am fost cu 19 copii, în majoritate de grădiniță, dar și școlari, iar alături de noi au venit și părinții. În total am fost 39 de persoane în excursie. În prima zi am oprit pe la Carei, la Castel, și cu toate că nu am vizitat interiorul, copiii s-au bucurat și au aflat povestea Castelului. Am stat vreo două ore în parc și apoi am plecat spre Băile Felix. Am reușit și în prima zi să mergem la un bazin acoperit, după care ne-am cazat la o pensiune, iar a doua zi ne-am dus la piscine exterioare pentru că a fost cald și frumos.
Fără părinți este foarte greu să facem excursie cu copiii de grădiniță, dar aceasta a fost o excursie extrem de reușită. Acum doi ani am fost cu copiii la Ocna Șugatag și Bârsana, anul trecut am fost la Salina Turda, iar anul acesta ne-am dus două zile la Băile Felix. Toate acestea s-au realizat cu ajutorul Companiei UACE care ne-a asigurat transportul, ceea ce este foarte important. Nu am vrut să abuzăm de sprijinul lor, pentru că este firesc să ne implicăm și noi în organizarea evenimentelor de genul acesta, așa că nu am cerut să ne asigure și cazarea și masa.
Acestea le-au suportat părinții, dar dacă ar fi trebuit să suporte ei și cheltuielile de transport ar fi fost mult mai greu. Tocmai de aceea, mulțumim pe această cale conducerii UACE și în special domnului Daniel Vărzaru, care ne-a fost alături și în acest an.

Nu vă pot descrie în cuvinte bucuria pe care au avut-o copiii când au ajuns la ștrand, cât de bine s-au simțit. S-au întors acasă cu amintiri de neuitat, iar bucuria părinților a fost pe măsură”, ne-a spus educatoarea Angelica Costea.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.