• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 19 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 27 Mai , 2016

O aventură de neuitat în Delta Dunării pentru 50 de studenţi şi masteranzi

De o experienţă de neuitat au avut parte 50 de studenţi şi masteranzi de la Facultatea de Geografie a Universităţii „Babeş-Bolyai” din Sighetu Marmaţiei. O adevărată lecţie deschisă, distracţie şi peisaje de neînchipuit, asta le-a oferit Delta Dunării, obiectivul vizitat o dată la trei ani de către Facultatea de Geografie din municipiu. S-au simţit excelent, atmosfera a fost de nedescris, s-au declarat impresionaţi de întreaga aventură la care au luat parte şi îşi doresc să revină cu prima ocazie.

Au făcut drumeţii prin Pădurea Letea, plimbări cu barca, au jucat chiar şi fotbal cu colegii lor de la facultatea din Oradea şi au avut parte de o varietate de delicii din peşte. Cele 5 zile au fost pentru studenţii şi masteranzii sigheteni de neuitat.

 

„A fost minunat, am vizitat nişte locuri extraordinare, locuri pe care le vizităm poate o singură dată în viaţa noastră şi de aceea pot să spun că a meritat din plin. A fost divin. Cel mai mult mi-a plăcut Pădurea Letea pentru cele 3.000 de exemplare de cai sălbatici care reprezintă un lucru unic la noi în ţară şi chiar merită să vizitezi acel loc. A fost atât un prilej bun de a învăţa, cât şi de distracţie”, povesteşte o studentă.

 

„A fost minunat. Cu toate că se face o dată la 3 ani această excursie, este puţin. A fost prima mea aplicaţie şi pot să spun că am văzut un alt mod de viaţă, tradiţii, locuri, oameni, bărci, Pădurea Letea. Au fost şi studenţi de la facultatea din Oradea şi normal că am organizat aceste meciuri cu ei ca să fie ceva memorabil”, spune un alt student.

 

„A fost foarte frumos, a fost o excursie deosebită, ne-am distrat, a fost minunat. Cred că a fost o excursie în acelaşi timp educativă, am învăţat multe lucruri noi şi în plus am avut ocazia să şi vedem pe viu lucruri pe care le-am învăţat la cursuri.

M-a fascinat Delta Dunării, apa, păsările din Deltă erau foarte frumoase şi marea, peisajul a fost excepţional”, a povestit o altă studentă.

 

„A fost o excursie foarte frumoasă, foarte bine gândită de către profesori, nu am avut timp să ne plictisim pentru că în fiecare zi am avut ceva nou de descoperit. Fiind sportiv, cel mai mult mi-a plăcut faptul că am jucat şi fotbal, am avut ocazia de a juca împreună cu cei de la Oradea. Mi-au mai plăcut foarte mult plimbările cu barca şi Pădurea Letea. A fost o experienţă de neuitat şi sperăm la cât mai multe pentru că ne-a plăcut foarte mult”, admite un alt student.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.