Bdul Traian, Bloc 23, Ap. 9
Baia Mare, România
0362-401.331; 0362-401.332
office@gazetademaramures.ro
Vineri , 16 Octombrie , 2020

Nunta de aur, în Baia Mare

de Nicolae Teremtus

Primarul de Baia Mare, Cătălin Cherecheș a inițiat și în acest an, evenimentul „Nunta de aur - 2020”, pentru cupluri. Evenimentul nu se va desfășura fizic, datorită pandemiei. În aceste circumstanțe, s-a hotărât ca premiile și diplomele să fie oferite la domiciliu, de către angajații instituției. Premiul este în valoare de 500 de lei/cuplu.

 

„Cred cu tărie că o naţiune care nu îşi respectă bătrânii, nu are nici un viitor. Chiar dacă la nivel naţional sunt încă multe de schimbat, până să ajungem la nivelul în care seniorii români vor primi respectul cuvenit, în Baia Mare situaţia se află deja pe drumul cel bun, la nivelul administraţiei locale. Trebuie să le fim sprijin la anii senectuții, să le oferim condiții și servicii pentru a le ușura bătrâ­ne­țea, să le fim alinare și ajutor după ce o viață întreagă s-au sacrificat și au construit pentru noi, pentru bunăstarea noastră și a orașului pe care cu toții atât de mult îl iubim”, a spus primarul băimărean.
Cuplurile care au ajuns la venerabila vârstă de 50 de ani de căsnicie, se pot înscrie telefonic la numărul 0730.887.744 sau se mai pot înscrie, fizic, la Asociația CASPEV, str. Săsarului, nr. 3, Baia Mare.